Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Mureva Styl: Odolné a stylové venkovní zásuvky a vypínače v sortimentu K&V ELEKTRO


Document Actions
Mureva Styl: Odolné a stylové venkovní zásuvky a vypínače v sortimentu K&V ELEKTRO
Předností je nový ergonomický design, který umožňuje snadnou instalaci. Řada domovních přístrojů Mureva Styl dokazuje, že venkovní zásuvky a vypínače mohou být nejen funkční ale i atraktivní na pohled. Co zásadního tato řada přináší? Průhledný kryt pro snadné rozlišení vypínače a zásuvky. Technologie Smart LED pro snadnou orientaci ve tmě. Zásuvky, spínače a tlačítka mohou být snadno osvětleny pomocí přídavné LED kontrolky typu plug-and-play. Jednoduché zapojování. Standardní spínač lze jednoduše přeměnit na tlačítko pomocí pružinového mechanizmu a pomocného polohovacího nástroje ...
Komerční sdělení, ze dne: 1.10.2020


Venkovní domovní přístroje Mureva Styl od firmy Schneider Electric nabízí vypínače a zásuvky v krytí IP55 pro povrchovou i vestavnou montáž s mechanickou odolností IK08. Instalaci usnadňuje mechanismus s větším prostorem pro vodiče, bezšroubové svorky i nacvakávací připevnění strojku.


Pro větší náhled kliknout!


Jedná se o systém, který umožňuje libovolnou kombinaci přístrojů do vícerámečků, a to při zachování krytí IP55. Pro povrchovou montáž (hloubka 60 mm) jsou určené nástěnné krabice Mureva Styl, k zapuštěné montáži (d x š x v = 84 x 84 x 46 mm) využijte standardní instalační krabice pod omítku, například populární KOPOS KP 68.

Tuto řadu můžete koupit ve dvou barevných variantách: polar bílé a antracitově šedé. Přístroje mají stylové zaoblené tvary a jsou příjemné na dotek, i přesto jsou ale velmi tuhé a při montáži se nekroutí. Díky kombinaci moderního designu a vysoké odolnosti najdou využití jak v náročných podmínkách (průmyslové provozy, nemocnice, dílny, garáže) tak i designových domácností (balkony, zahrady).
 

Pro větší náhled kliknout!


Schneider Electric nabízí i další řadu odolných vypínačů a zásuvek Cedar v krytí IP44. Kombinaci kvality a moderního vzhledu přináší i výrobky Schneider Electric Thorsman, které zahrnují například profesionální prodlužovací kabely nebo LED reflektory.

Všechny zmíněný produkty Schneider Electric najdete v sortimentu české rodinné firmy K&V ELEKTRO – velkoobchodního a maloobchodního prodejce elektroinstalačního materiálu s téměř třicetiletou tradicí. Kromě více než 30.000 skladových položek dostupných na 16 prodejnách nabízí K&V ELEKTRO také odborné poradenství.

Katalog MUREVA lze prohlížet a prohledávat zde v redakční knihovně!
Více článků K&V ELEKTRO naleznete zde!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

K&V ELEKTRO a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933