Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

iLH: Popisovače bužírek. Jednoznačně!


Document Actions
iLH: Popisovače bužírek. Jednoznačně!
Přes to, že popisovače bužírek nejsou velkou neznámou, pro firmu ILH jde o zboží, které dodávají a servisují již dlouhou dobu. Pokud někomu připadá sortiment úzký, pak vězte, že pokud máte dělat technickou podporu a služby kvalitně, neočekávejte obsáhlou nabídku supermarketu.
Margita Boháčová, ze dne: 1.11.2006
reklama

Co máte ve vašem sortimentu pro elektrotechniky? Zněla naše úvodní otázka ...
Pro mnohé elektrotechniky je popisovač návlaček, bužírek téměř nepostradatelným nástrojem ...

  • popíší vodiče (bužírky od průměru 2 do 5,5mm vnitřního průměru
  • rychle, trvanlivě označí to, co je potřeba rozlišit

Při pohledu na popisovač nás napadl způsob napájení, pokud bychom byli na cestách ...
Napájení je 230V (adaptér), i přes to, že se nabízela varianta s akumulátory, čas ukázal, že je síťové napájení plně dostačující alternativa. Popisovače jsou z 95% používány stacionárně a zpravidla u výroby rozvodnicových skříní ...

... nám sdělili manželé Hanákovi na galerii pavilonu "Z" během Strojírenského veletrhu 2006.

Společnost iLH z Ostopovic, známe již několik let z nespočetných setkání na regionálních ElektroFestech společnosti Omnis Olomouc.

 

Společnost se zabývá dodávkami označovací techniky, jejich doplňků a souvisejícího spotřebního zboží. Jedná se o pestrý výčet přístrojů např.

  • popisovače bužírek, štítků
  • tiskáren štítků
  • průmyslových štítkovačů

Ovšem následují i další produkty, které sice nelze označit za značkovací, však filozoficky zapadají do potřeb uživatele.

Pokud prozradíme značky dodavatelů Brother, Dymo, Canon, Casio, HSM nebo Leitz, pak si určitě asociujete tyto produkty velmi jasně:

  • tiskárny
  • faxy
  • multifunkční přístroje (fax/kopírka)
  • psací stroje
  • laminátory
  • skartovačky

Pokud někomu připadá sortiment úzký, pak vězte, že pokud máte dělat technickou podporu a služby kvalitně, neočekáváme obsáhlou  nabídku supermarketu. Také však osobní přístup k mým požadavkům (jako zákazníka) je cennou devizou týmu iLH.

I přes to, že známe dodavatelů uvedených značek více, dobrých důvodů, proč navštívit iLH (usměvaví Zdeňka a Luděk Hanákovi), je hned několik!

Pokud pracujete v oboru a zajímá vás některý přístroj, máte možnost si zažádat o zaslání dalších podrobností!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Umíte odpovědět? Vysvětlete, proč musíme elektrické stroje chladit a co by se stalo, kdybychom je nechladili. Popište rozdíly mezi chlazením vzduchem a chlazením kapalinou. Vysvětlete, jak teplo putuje elektrickým strojem a jak nám tepelný okruh pomáhá toto teplo správně odvést. Co přesně znamená ventilace v kontextu elektrických strojů? Jaký je rozdíl mezi ...
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Pohyblivá napájecí jednotka HoverCube VH od OBO. V dílenských prostorách tam, kde se na pracovní ploše objevují různá zařízení, různých rozměrů, se pevně instalovanými zásuvkami prakticky, jejich počtem a blízkostí nikdy nezavděčíme. Jinak je tomu u pohyblivých přívodních boxů. Ty se přiblíží na potřebnou vzdálenost a stejně tak rychle uklidí do bezpečné vzdálenosti. A parametry? Krytí IP20, rozměry ...
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933