Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MSV 4.-7.10. 2022 se blíží! Bude lepší než loňský? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.06.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MSV 4.-7.10. 2022 se blíží! Bude lepší než loňský?


MSV 4.-7.10. 2022 se blíží! Bude lepší než loňský?
Loňský ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu byl ve znamení doznívajíci koronavirové epidemie. Nikdo z pořadatelů netušil, zda bude po velkém přerušení veletržních událostí stále o tradiční setkávání zájem. Po dvou letech intenzivních telekonferencí stále přetrvává přesvědčení ortodoxních digitálních marketérů, že přezentace na fyzických veletrzích je již přežitá. Bezpochyby se změnily zažité komunikační vzorce směrem k dlouho opomíjeným možnostem. Společnost však čelí jiným problémům a ty je vhodnější probrat osobně ...
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 6.06.2022




Mezinárodní strojírenský veletrh je nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Návštěvnost je vysoce odborná, téměř osmdesát procent návštěvníků ovlivňuje rozhodování o investicích, třetina patří k vrcholovému managementu. Zastoupeny jsou všechny klíčové oblasti strojírenského a elektrotechnického průmyslu. Nosným oborem je tradičně obrábění a tváření.
Z těchto řádků však stále nemusí být zřejmé, proč se má o tento typ veletrhu zajímat odborník v elektrotechnice.



Hlavním tématem MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. Mezi další zvýrazněná témata patří cirkulární ekonomika – nakládání s materiálními zdroji. Jde o trend, který je jednou z prioritních oblastí udržitelného rozvoje a adaptace průmyslu a obchodu se bude ubírat právě tímto směrem.
Co si pro elektrotechnika představit v souvislosti s Průmyslem 4.0? Většinu těch, kteří provádí elektroinstalace v domovní sféře, mnoho nenapadá. Jiní vnímají elektroinstalace v průmyslu jako dobrou příležitost. 



Součástí veletrhu je špičkový doprovodný program složený z odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata.
Oficiální sdělení veletržní správy neprozradí veřejně, jak může elektrotechnik přijít k zajímavým zakázkám během Strojírenského veletrhu. Přesto pravidelně potkáváme známé tváře zajišťující elektromontážní byznys svým lidem!

Za redakci portálu Elektrika.cz prozradíme, že se na Digistage 2.2 pracuje již nějakou dobu! Více aktuálně sledujte na

www.bvv.cz/msv
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s. - Výstaviště 405/1, Brno - 541 151 111 - info@bvv.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.