Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

MSV 2022 Co se bude dít a plán živého vysílání


Document Actions
MSV 2022 Co se bude dít a plán živého vysílání
Digitální továrna na Strojírenském veletrhu obsadí doposud rekordní plochu! Produkty a služby předvede v pavilonu F více než 40 firem ... Co vše se chystá na veletrh (zatím) bez covidu? Program je připraven pro oba typy návštěv. Prezenční i distanční. Osobní návštěva přináší vždy více souvislostí než záznamy, nebo on-line vysílání. Přesto MSV 2022 nabízí využít libovolnou kombinaci.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.10.2022


Přestože se význam veletrhu odvozuje od jeho názvu "Strojírenský", tak se postupem času témata přesouvají od původních nástrojů a ozubených kol více k jejich ovládání, řízení a prediktivní údržbě. Především proto, že éra mechanických strojů dosáhla svého vrcholu a další zlepšování se nyní odehrává ve světě digitalizace.



Pro elektrotechniky se tím Strojírenský veletrh přibližuje paradoxně jako nikdy před tím. Je to tím, že každý stroj má svůj rozvaděč, každý senzor má své vedení ... pokud se jedná o bezdrátové technologie, i ty mají své rozvaděče ...



Co bude letos k vidění?
Přehled všech vystavovatelů udržuje pořadatel na svých stránkách (viz např. zde). Dominantou veletrhu bude opět projekt Digitální továrna, na které naleznete i Digitální stage 2.2. Jde o technologickou obojživelnou zpravodajskou platformu. Rozhovory a diskuse jsou přichystány na aktuální vyhlášená témata veletrhu. Účastník může sledovat události přímo v pavilonu F nebo sledovat přímý přenos na stránkách MSV nebo mediálních partnerů. 

Partneři Digitální továrny 2022
Zlatým partnerem Digitální továrny 2.0 se stala společnost Siemens. Stříbrnými partnery jsou platforma Team Finland a Národní centrum Průmyslu 4.0.

Co bude letos premiérou?
Lukáš Smelík vystoupí s hosty ve svém populárním podcastu Vše o průmyslu na Digitální stage v úterý. Netradičně máte možnost sledovat všechny aktéry podcastů přímo na veletržní ploše!



Kde lze sledovat vysílání Digitální továrny on-line?

Pokud se chystáte osobně na Mezinárodní strojírenský veletrh, využijte MSVtour komentovaných prohlídek veletrhu!


Program živého vysílání z Digitální stage 2.2 v pavilonu F


Přijďte se podívat, jak takové vysílání děláme!



 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933