Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MSV 2012: WEIDMÜLLER na volné ploše s kamionem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.10.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MSV 2012: WEIDMÜLLER na volné ploše s kamionem


MSV 2012: WEIDMÜLLER na volné ploše s kamionem
Weidmüller na MSV 2012 nechyběl se svým prezentačním kamionem a k vidění toho bylo hodně. Relé pro univerzální použití, průmyslové ethernetové switche nebo zkoušečky napětí a mnoho dalšího.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.10.2012

Co bylo k vidění v mobilní expozici

Releové moduly jsou univerzální bloky pro použití v automatizaci. TERMSERIES, jak se těmto relé říká, splňují velmi náročné požadavky, a proto jsou v hojném počtu používány v praxi. V závislosti na aplikaci může být použito relé s klasickým, fixním, nebo multinapěťovým vstupem.

Mezi horní třídu s pokročilým zabezpečením a správou patří switche řady Premium Line Weidmüller. Díky své pokročilé technologii kruhové redundance a to menší než 20ms,  toto zařízení zvyšuje spolehlivost a dostupnost průmyslových sítí. K dispozici je několik variant v různém provedení.

V kamionu byly k vidění také zkoušečky napětí, které měří od 6 až po 690V a to jak stejnosměrné, tak střídavé napětí. Nechybí zde ani kontrolka pro měření sledu fází.

Více prozradí tento videospot


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Weidmüller, s.r.o. - Vídeňská 340, Vestec - +420 244 001 400 - office@weidmueller.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.