Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MSV 2012: ILH Tiskárny papírových štítků (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.01.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MSV 2012: ILH Tiskárny papírových štítků


MSV 2012: ILH Tiskárny papírových štítků
Na MSV 2012 jsme s kamerou navštívili i stánek firmy ILH, která je jedním z předních dodavatelů technologií pro značení a identifikaci s působností v České Republice, na Slovensku a v Polsku. Na MSV prezentovali přístroje pro značení rozvaděčů a elektroinstalací, popisovače vodičů a kabelů, tiskárny papírových štítků a etiket, čárových kódů, značení regálů, potisk pořadačů, videokazet, CD/DVD ...
Komerční sdělení, ze dne: 11.01.2013


Tiskárny papírových štítků Brother a Dymo jsou ideální například pro tisk adres, informačních a technických štítků s textem, grafikou a čárovými kódy, značení regálů, potisk pořadačů, videokazet, CD/DVD atd.

Tyto kompaktní tiskárny štítků pohodlností a variabilností vysoce překonávají klasické potiskování samolepících archů. Díky technologii tepelného tisku také odpadá spotřeba toneru nebo inkoustu, čímž se snižuje cena štítků.

Tiskárny štítků Brother



Tiskárny štítků řady QL představují moderní a profesionální řešení pro pracoviště, kde je potřeba rychle a různě označovat výrobky nebo pracovní předměty.



Tiskárny štítků Dymo,
umožní snadno a rychle vytvořit a vytisknout štítek s adresou právě dokončeného dopisu, cenovku i s čárovým kódem, jmenovku třeba i s fotografií a jiné štítky každodenní potřeby.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ILH s.r.o. - Střelice 825 , Střelice - 547 217 300 - ilh@ilh.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.