Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

MSV 2012: brněnské výstaviště zaplní sedm průmyslových veletrhů


Document Actions
MSV 2012: brněnské výstaviště zaplní sedm průmyslových veletrhů
54. mezinárodní strojírenský veletrh proběhne letos v tradičním zářijovém termínu, od 10. do 14. září a společně s ním se uskuteční dalších šest specializovaných výstavních akcí. Termínové spojení MSV se specializovanými technologických veletrhů není úplnou novinkou. Firmy, které se dříve účastnily jak Mezinárodního strojírenského veletrhu, tak specializovaných projektů, přivítají možnost vystavovat jen jednou v roce před širokou odbornou klientelou.
Komerční sdělení, ze dne: 29.06.2012



54. mezinárodní strojírenský veletrh proběhne letos v tradičním zářijovém termínu, od 10. do 14. září a společně s ním se uskuteční dalších šest specializovaných výstavních akcí: 8. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů IMT, 14. mezinárodní slévárenský veletrh FOND-EX, 21. mezinárodní veletrh svařovací techniky WELDING, 4. mezinárodní veletrh technologií pro povrchové úpravy PROFINTECH, 3. mezinárodní veletrh plastů, pryže a kompozitů PLASTEX a 11. mezinárodní veletrh prostředků osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí INTERPROTEC.

Osvědčené spojení s technologickými veletrhy
Termínové spojení MSV se specializovanými technologických veletrhů není úplnou novinkou. V roce 2010 tak pořádající společnost Veletrhy Brno reagovala na vývoj ekonomiky i prezentovaných branží a nové spojení se osvědčilo. Firmy, které se dříve účastnily jak Mezinárodního strojírenského veletrhu, tak specializovaných projektů, přivítaly možnost vystavovat jen jednou v roce před širokou odbornou klientelou. Spokojeni byli také návštěvníci, kteří mohli na jednom místě navázat kontakty a získat všechny informace potřebné k podnikání – od novinek ve výrobních technologiích přes výhodné nabídky od dodavatelů materiálů a komponentů až po problematiku bezpečnosti práce, financování nebo výzkumu.

Obdobně koncipovaný bude také letošní ročník, který opět nabídne společnou prezentaci příbuzných průmyslových oborů. Po boku Mezinárodního strojírenského veletrhu s osmi specializovanými oborovými celky nebude chybět bienální Mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů IMT jako největší oborová přehlídka ve střední a východní Evropě. Zároveň se zaměří pozornost na slévárenské technologie, které v Brně již od roku 1972 prezentuje Mezinárodní slévárenský veletrh FOND-EX. Ještě delší tradici má Mezinárodní veletrh svařovací techniky WELDING, který měl premiéru již v roce 1969 a podobně jako FOND-EX dlouhodobě zaujímá pozici oborové jedničky ve střední Evropě. Počtvrté se na výstaviště vrací Mezinárodní veletrh technologií pro povrchové úpravy PROFINTECH, který představuje novinky v dokončovacích operacích. A na rozdíl od roku 2010 nebude chybět ani Mezinárodní veletrh plastů, pryže a kompozitů PLASTEX, který se v Brně naposledy konal před čtyřmi lety. Šestici průmyslových veletrhů doplní Mezinárodní veletrh prostředků osobní ochrany, bezpečnosti práce a pracovního prostředí INTERPROTEC, jehož nabídka oslovuje firmy všech prezentovaných oborů.

 


Více na www.bvv.cz/msv

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933