Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Krátce o konferenci "Světlo 2004" (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.06.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Krátce o konferenci "Světlo 2004"


msestoura_2.jpg
V brněnském hotelu Voroněž se konala mezinárodní konference Světlo 2004 pořádaná Českou společností pro osvětlování, Národním komitétem Mezinárodní komise pro osvětlování CIE, Slovenskou svetelnotechnickou společností, Moravským svazem elektrotechniků a Společností pro rozvoj veřejného osvětlení....
Margita Boháčová, ze dne: 28.06.2004

V brněnském hotelu Voroněž se konala mezinárodní konference Světlo 2004 pořádaná Českou společností pro osvětlování, Národním komitétem Mezinárodní komise pro osvětlování CIE, Slovenskou svetelnotechnickou společností, Moravským svazem elektrotechniků a Společností pro rozvoj veřejného osvětlení.

Akce zaměřená na projektanty, provozovatele osvětlovacích zařízení, architekty, investory, výrobce svítidel, světelné techniky a pro mnoho dalších zájemců o tuto problematiku vzbudila patřičnou pozornost mezi odbornou veřejností. Důkazem toho byla také účast odborníků jako např. Tomáš Maixner, Pavel Havlena, Jiří Hrachovina, Jaroslav Polínek, Ivo Janíček, Jaroslav Kotek a mnoho dalších....

Účastníci měli možnost získat informace o aktuálních trendech ve vývoji a výrobě osvětlovacích těles a nezbytných světelných zdrojů. V součastné době se klade velký význam snižování energií při osvětlování nejrůznějších prostorů. Na toto téma a související se vedly různé debaty. 

Podívejte se na opravdu zajímavou náplň....

První den 22.června 2004

Druhý den 23.června 2004

Třetí den 24.června 2004

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.