Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MOREK: Produktový katalog OUNEVA 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MOREK: Produktový katalog OUNEVA 2014


MOREK: Produktový katalog OUNEVA 2014
Na českém trhu se objevuje dceřiná společnost estonské obchodní značky a přináší velice zajímavý spojovací sortiment. Podívejme se krátce na jeden z produktových katalogů. Obsahuje kabelová oka, sériové a paralelní svorky, spojky, univerzální svorky, přípojnicové svorky, redukční a vodičové svorky, distribuční bloky, rozbočovací průchozí svorkovnice, odbočovací bloky, univerzální odbočovací svorky, zemnící vybavení, zemnící kulové čepy a sběrnicový systém ...
Igor Nováček, ze dne: 15.09.2014



Finská značka OUNEVA není na českém trhu žádným nováčkem. Odhaduji, že je u nás tak tři roky běžně v prodeji. Nyní je to ale poprvé, co přede mnou leží produktový katalog v českém jazyce.




Provedení technického sešitu
Na 48 stranách křídového barevného papíru nalezneme základní katalogové informace, které potřebujeme znát při návrzích, specifikaci nebo objednávce. Najdeme tu krátký popis, obrázek, kótovanou perokresbu a tabulka technických parametrů. Katalog je sešitý dvěma sponami, což je odpovídající na uvedený počet stran.


Pro větší náhled kliknout!

Co lze v sortimentu očekávat?


Pro větší náhled kliknout!

Komu se bude tento katalog hodit?
Katalog využijí především výrobci rozvaděčů a různých přípojkových skříní. Portfolio sortimentu je velice zajímavé.


Pro větší náhled kliknout!

Jak pořídíme?
MOREK CZ je oficiálně na českém trhu od 1. července 2014, ovšem s lidmi, kteří nejsou žádní začátečníci a trh znají. Zbývá ještě otázka lokálních prodejců, kteří budou tento sortiment udržovat v odpovídajícím množství skladem. 

 


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.