Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MOREK: Katalog elektrotechnického materiálu 2015 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.04.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MOREK: Katalog elektrotechnického materiálu 2015


MOREK: Katalog elektrotechnického materiálu 2015
Leží přede mnou katalog značky, která opravdu nemá nic společného s kostmi. Jedná se o značku, která na našem trhu obchodně zastupuje například finské společnosti OUNEVA a TRELLEBORG. Tentokrát nejsou primární cílovou skupinou projektanti. Do hry vstupují i drobní řemeslníci, kteří řeší každodenní problémy v elektroinstalacích. Proto se také Morek se svým sortimentem objevuje ve velkoobchodech čím dál častěji.
Miroslav Minařík, ze dne: 30.04.2015



Leží přede mnou katalog značky, která opravdu nemá nic společného s kostmi. Jde o obchodní společnost, jejíž název vznikl z písmen jejích zakladatelů. Tehdy nikdo netušil, že se tento název objeví i na českém trhu. Naštěstí o název tak nejde, jako o činnost, která je pro elektrotechnický trh zajímavá.



Jakou má katalog konstrukci a provedení
Zhruba 40 stránek barevného křídového papíru je sešito dvěma sponami do tvrdšího obalu. Jednotlivé prvky sortimentu mají svou fotografii, a pokud je to potřebné, i kótovanou perokresbu. Líbí se mi, že autoři nezapomněli na podrobné vysvětlení funkcí a použití. Objevíme i obrázkové ukázky montáže.


Pro větší náhled klikněte!


Co katalog skrývá zajímavého
Katalog obsahuje sortiment značek OUNEVA a TRELLEBORG. Popravdě nevím, jak tematicky uvedený sortiment rozdělit do technicky oddělených bloků. Proto zde uvedu sortiment stejně, jak je v katalogu.

Universální svorky OTL, distribuční bloky OJL, svorky VSU pro kabelová oka, kabelová OKA ROLA, spojky ORJA, připojovací svorky OL a OT, připojovací zapouzdřené svorky OLE, připojovací svorky OTE, redukční svorky, průchozí rozbočovací svorkovnice, zkratové kulové body, sběrnicový systém N/PE, bloky OT-PEN, průchodové desky, kabelové průchodky V-VET, GET a T-GD, dělené průchodové desky, těsnící prvky, chránič hran, držáky dokumentů, kabelové vývodky EMC, kabelové průchodkové terminály, příruby pro rozvaděče, uzavírací západky a zámky, svorkovnice pro stožáry veřejného osvětlení, elektromechanická relé, statická polovodičová relé a nosné lišty DIN.


Pro větší náhled klikněte!


Komu se bude katalog pravděpodobně líbit
Tentokrát nejsou primární skupinou projektanti. Do hry vstupují i drobní řemeslníci, kteří řeší každodenní problémy v elektroinstalacích. Proto se také Morek se svým sortimentem objevuje skladem ve velkoobchodech čím dál častěji.


Pro větší náhled klikněte!

Můj závěr
Značka Morek má neobvykle sestavený sortiment. Podle našich dosavadních průzkumů jde však o sortiment zajímavý. Prakticky každého dotázaného oslovila některá z částí katalogu. Pokud se spojí dobré obchodní podmínky spolu s technickou podporou a lokálními skladovou dostupností, pak je na českém trhu nový zajímavý dodavatel.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální katalog
produktů MOREK zažádat

 NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
MOREK CZ s.r.o. - Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov - 354 423 344 - morek@morekcz.eu

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.