Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Snímače pro automatizaci


Document Actions
sniid_1.jpg
Na jedné regionální výstavě jsme si povšimli stále rozšiřujícího sortimentu společnosti Tecon, v jejíž nabídce objevíte řadu různých provedení snímačů. Snímače zprostředkují přenos informací z řízených provozů do systémů, kterými se všechny operace ovládají.
Jaroslav Borovec, ze dne: 29.01.2004
reklama

Na jedné regionální výstavě jsme si povšimli stále rozšiřujícího sortimentu společnosti Tecon, v jejíž nabídce objevíte řadu různých provedení snímačů. Snímače zprostředkují přenos informací z řízených provozů do systémů, kterými se všechny operace ovládají.

Jaké typy snímačů jsou k dispozici?

  • indukční
  • optické
  • kapacitní
  • enkodéry

Co jsme nyní objevili za novinku u této společnosti?

Nový rozšiřující modul pro automaty DL05 a DL06
F0-04RTD - Vstupní modul pro odporové vysílače pro programovatelné automaty PLC řady DL05 a DL06  - modul RTD s 16 bitovým rozlišením pro odporové vysílače typu Pt100, Pt1000, jPt100, CU-10/25, Ni-120 pro rozsahy dle vysílače -200°C až 850°C.

Pokud vás zajímají další informace, kontaktujte společnost Tecon.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Úvodní, stručná verze rozhovoru s Jiřím Konečným zmiňuje, jak různé technologické trendy a požadavky na funkčnost a adaptabilitu ovlivňující vývoj systémů chytrých domů ve světě. Jak se český trh snaží v této oblasti držet krok s německými trendy. Diskutuje o vlivu levných produktů na trhu a jak se výrobci musí vyrovnávat s očekáváními spotřebitelů po vyšší kvalitě a více funkcích. Jak velké technologické firmy jako Google, Amazon nebo Apple formují trh s chytrými domy vytvářením komplexních ekosystémů. Předpovídá, že budoucnost bude směřovat k ještě větší integraci a inovacím v oblasti chytrých domovů, které budou přístupné širšímu spektru spotřebitelů. Více zde ...
Kam se v budovách vyvíjí uplatnění vysokorychlostních dat optickými vlákny? Příchod elektroinstalačních podomítkových trubek Fraenkische se zabudovaným optickým vláknem se datoval dřív než známost standardů datových přenosů Industry 4.0. Trubky s označením FFKuS DATALIGHT se v českých e-shopech objevují, ale na běžných stavbách určitě ne. Jde o speciálku, říkají dataři, v běžném obydlí stačí spotřebiteli Wi-Fi. Jiná situace může ...
Jak výhodné je bydlet pod vedením vvn. A jak jsou nebezpeční sousedi když nesmyslně kopete na zahradě jámu. Vedení velmi vysokého napětí nad pozemkem, obzvlášť, když fázová lana mají průvěs nad vaším nejoblíbenějším místem, je doposud předmět diskuzí mnoha občanů a odborníků.
Univerzálnost a efektivnost, spolu s velmi kompaktním provedením jsou hlavními přednostmi nového programovatelného mikro-PLC Simatic S7-1200 od společnosti Siemens, který lze využít pro široké spektrum aplikací. Čím se odlišuje od předchozích modelů a co nového dokáže nabídnout?
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933