Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MOELLER: Pokročilé školení EASY800/MFD (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.06.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MOELLER: Pokročilé školení EASY800/MFD


MOELLER: Pokročilé školení EASY800/MFD
Zcela náhodou jsem při vstupu do budovy FEKT VUT v Brně zahlédl plakát upoutávající na Pokročilé školení EASY 800/MFD, pořádané firmou Moeller...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.06.2008

Zcela náhodou jsem při vstupu do budovy FEKT VUT v Brně zahlédl plakát upoutávající na Pokročilé školení EASY 800/MFD, pořádané firmou Moeller v prostorách ústavu teoretické a experimentální elektrotechniky. Vyhledal jsem tedy docenta Pavla Kalába, se kterým máme dobré vztahy, abych se informoval o tom co se děje. Kromě informací o školení jsem byl seznámen s novinkami na ústavu.

Pavel Kaláb mi představil Ing. Lukáše Matějíčka ze společnosti Moeller, který zde zrovna organizoval školení pro pokročilé uživatele programovatelného řídícího relé EASY 800 a multifunkčního displeje MFD - Titan. Ihned jsme pana Matějíčka s kolegou vyzpovídali co zajímavého a užitečného se v programu školení nachází. Velice ochotně nám odpověděl a uvedl i několik příkladů řešení, která je možné s použítím řídícího relé EASY realizovat. 


Pro větší náhled kliknout!

... řídící relé EASY 800 lze například využít k následujícím příkladům řešení: od řízení akvária, osvětlení výloh, kompletního řízení skleníků (zavlažování, větrání, vytápění, osvětlení...), dále řízení chladících zařízení, osvětlení budov, řízení výrobních linek, regulace zásobníků... a mnoho dalších možností, o kterých by se dalo téměř nekonečně hovořit. Pokud zákazník potřebuje nestadndartní řešení jsme připraveni mu pomoci s realizací. Před časem jsme vyhlásili soutěž o " nejlepší aplikaci " realizovanou s relé EASY.


Pro větší náhled kliknout!

Program školení zahrnoval:

 


.. příklad osvětlení výlohy řízené EASY 800...

Přehled některých funkcí, které řídící relé EASY 800 poskytuje:


Pro větší náhled kliknout!

 

Sledujte krátký videozáznam zde!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.