Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MODUS: Katalog Zářivková, výbojková a nouzová svítidla 2014-2015 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.08.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MODUS: Katalog Zářivková, výbojková a nouzová svítidla 2014-2015


MODUS: Katalog Zářivková, výbojková a nouzová svítidla 2014-2015
Projektujete nebo plánujete osvětlení v administrativních budovách? V této krátké recenzi jsem se podíval na katalog českého výrobce nejen mřížkových osvětlovacích těles. Velice pěkně zpracovaný informační materiál podrobně a názorně popisuje celou škálu vyráběných produktů. Zhruba 116 stránek těžšího barevného křídového papíru má pevnou lepenou vazbu. Katalog, kterým listuji, byl k dispozici na dílně a evidentně ho nikdo nešetřil. A vazba přesto drží.
Miroslav Minařík, ze dne: 11.08.2015



"Mezi výrobci mřížkoviny jako by se ustálila voda," řekl mi jeden obchodník, který se mnou před dvaceti roky "honil" světelné projekty. Ať to je, nebo není pravda, z mého pohledu zájem u výrobců být vidět opravdu ochladl. A tak se musíme starat sami a hledat, kdo z nich ještě žije.

Před sebou mám pěkný katalog zářivkových, výbojkových a nouzových svítidel Modus 2014-2015.

Pro větší náhled klikněte!

Provedení katalogu

Zhruba 116 stránek těžšího barevného křídového papíru má pevnou lepenou vazbu. Katalog, kterým listuji, byl k dispozici na dílně a evidentně ho nikdo nešetřil. A vazba přesto drží.

Na druhé straně (hned za obsahem) nalezneme obrázkový přehled dodávaných typů. Následuje představení optických systémů. A pak se můžeme hluboce ponořit do typů a parametrů svítidlového ráje.


Pro větší náhled klikněte!


Standardně má každý typ jednu celou A4 kam se vejde fotografie, křivka svítivosti, obsáhlá tabulka parametrů a ikony vlastností. Dále u typu nalezneme popisy tělesa, optického systému, elektrické výstroje, aplikace, příslušenství, variant a dalších podrobnějších informací.

Co v katalogu očekávat


Pro větší náhled klikněte!

Legendu ikon nalezneme na předposlední straně spolu s vysvětlujícími kódy produktů Modus. Zpracování katalogu je opravdu velice pěkné. Autor detaily nešetřil. Je vidět, že si dal práci, aby katalog sloužil, nikoliv pouze rozdával.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.