Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Meziřadová přípojnice HAGER (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.12.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Meziřadová přípojnice HAGER


Meziřadová přípojnice HAGER
Jan Kopecký popisuje meziřadovou přípojnici, která je prvkem zrychlující kompletaci rozvaděčů. Co se dozvíte? Popis a označení přípojnice. K čemu přípojnice slouží. Kolik potřebuje elektroinstalatér času. Existuje podobná přípojnice od jiného výrobce? Existuje k přípojnici příslušenství? Jak přípojnici zapojíme prakticky? Lze připojit další vedení, pokud je ve svorkách již tato přípojnice? Kde lze tuto meziřadovou přípojnici použít? Kde tuto přípojnici koupíme?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.12.2013



Jan Kopecký popisuje meziřadovou přípojnici, která je prvkem zrychlující kompletaci rozvaděčů. Co se dozvíte?



Tato novinka se u elektrotechniků těší velké oblibě. Konečně lze provést zapojení modulárních přístrojů jednodušeji, rychleji a přesněji než kdy dříve. Meziřadová fázová přípojnice je inovací pro jednodušší a bezpečnější instalaci ve všech rozvaděčích pro bytové a kancelářské aplikace. Již není potřeba složitě vyrábět propojky z vodičů mezi jednotlivými řadami rozvaděče pro připojení napájení.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.