Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Mezinárodní strojírenský veletrh 2020 se konat nebude ...


Document Actions
Mezinárodní strojírenský veletrh 2020 se konat nebude ...
... a s tím nebude ani plánovaná Digitální továrna v pavilonu A. Od května jsme byli v očekávání rozhodnutí vlády, zda se vytvoří podmínky pro konání odborných veletrhů, protože jde o podobný režim setkávání jako bude probíhat v běžných nákupních centrech během letních měsíců. Ovšem pravidla Ministerstva zdravotnictví byla pro rozměr veletrhu jako je MSV naprosto nepoužitelná. Žádný ze zrušených veletrhů v Česku nemá takový ekonomický dopad jako právě tento brněnský ...
Tým portálu Elektrika, Miroslav Minařík, ze dne: 29.06.2020


Veletržní jednička České republiky Mezinárodní strojírenský veletrh přerušil za celou svou více než šedesátiletou tradici až v letošním roce. 


Záběry před otevřením 61. ročníku MSV


Málokdo si dovede představit rozsah závislosti ekonomiky na konání této události. Veletrhy se netvoří pouze rozesláním závazných přihlášek. Za rouškou konstrukce události tohoto typu je ukryto mnoho "člověkohodin" nejen pracovníků pořádající organizace, ale také mnohých partnerských spolupořadatelů, dodavatelů a o městské infrastruktuře nemluvě.  


Záběry před otevřením 61. ročníku MSV


Prakticky se nedaly přípravy veletrhu po dobu koronavirové karantény přerušit. Všichni pracovali až do samotného rozhodnutí z 25. června 2020, sice s vědomím ohrožení, ale s cílem úspěšným dokončením své práce. O to jsou ztráty vyšší. Ostatně sami vystavovatelé prožívali nejistotu. Účast na veletrhu se nedá rozhodnout dva týdny před konáním. Jde o měsíce! Nikdo se nediví obavám vystavovatelů z návštěvnosti, pokud se vláda republiky vyjadřuje především k velikosti deficitu, tvorbě různým formám dluhů, ale téměř vůbec ke stěžejním "penězovodům". 


Záběry před otevřením 61. ročníku MSV


Považuje někdo veletrhy za zbytné?
Možná se o některém dá pochybovat, ale podnikatelsky smýšlející člověk ví, že bez prodeje je sama výroba pouze nákladovou položkou. 


Záběry před otevřením 61. ročníku MSV


Koronavirus nás poškodil všechny bez výjimky. Pouze někteří ještě neví kdy a kde. Nezbývá než věřit, že produkt, který nabízíme trhu má hodnotu, díky které tuto krizi lze přežít. 

Podrobnou tiskovou zprávu o zrušení MSV 2020 naleznete zde!
Co se dělo na MSV před naší kamerou v minulých ročnících lze sledovat např. zde!



Aktuálně na www.bvv.cz
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933