Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LPE: Sborník prezentací číslo 11 - Připravované nové legislativní a normotvorné podklady v prostředí s nebezpečím výbuchu v roce 2015 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.07.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LPE: Sborník prezentací číslo 11 - Připravované nové legislativní a normotvorné podklady v prostředí s nebezpečím výbuchu v roce 2015


LPE: Sborník prezentací číslo 11 - Připravované nové legislativní a normotvorné podklady v prostředí s nebezpečím výbuchu v roce 2015
Sborník číslo 11 s názvem Připravované nové legislativní a normotvorné podklady v prostředí s nebezpečím výbuchu vám zodpoví nejen tyto otázky: Jaké změny přináší nová norma o určování vnějších vlivů? Jak provádět vyhledávání rizik v ochraně před bleskem pro rafinérie a jaká ochranná opatření v této oblasti existují? A jaké jsou požadavky na zkoušky pro systémy ochrany před bleskem? Sborník si můžete objednat formulářem pod článkem.
Jitka Hřebačková, ze dne: 16.07.2015



OBSAH

Ing. Jiří Kutáč
Ing. Jan Pohludka
Jan Hájek



Cena sborníku prezentací je 200,- Kč.


Poštovné a balné:

  • osobní odběr a platba v sídle L.P.Elektro – Brno, Nad Přehradou 2 – ZDARMA
  • platba převodem na základě vystavené faktury (literatura bude odeslána po obdržení platby) – cena 60 korun
  • platba na dobírku – cena 130 korun
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.