Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LP ELEKTRO: SKI hotel se blíží! To tu ještě nebylo! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.11.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LP ELEKTRO: SKI hotel se blíží! To tu ještě nebylo!


LP ELEKTRO: SKI hotel se blíží! To tu ještě nebylo!
5+1 důvod, proč se zúčastnit I. Celostátní konference elektrotechniků v Novém Městě na Moravě ve dnech 6.-8.12.2006. Z pestré nabídky přednášek vybíráme některá témata: zákony a legislativa, databáze RT poskytovaná veřejnosti, praktické používání proudových vodičů v praxi, revize pracovních strojů a mnohé další (viz Podrobné informace a přihláška na tuto akci).
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.11.2006

Nové Město na Moravě

6.-8.12.2006

Vedle organizačních či institučních témat a problematiky má své místo také technická náplň této akce. Z pestré nabídky přednášek vybíráme některá témata: zákony a legislativa, databáze RT poskytovaná veřejnosti, praktické používání proudových vodičů v praxi, revize pracovních strojů a mnohé další (viz Podrobné informace a přihláška na tuto akci).

Nezanedbatelnou částí konference budou také tzv. „kulaté stoly“ s přednášejícími, při kterých budou mít účastníci možnost neformálně promluvit se členy ITI Praha i dalšími přednášejícími. Součástí jsou také společenské večery pro odreagování a načerpání nových sil.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.