Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LOVATO: Hlavní katalog rozvaděčových přístrojů 2014-15 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.08.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LOVATO: Hlavní katalog rozvaděčových přístrojů 2014-15


LOVATO: Hlavní katalog rozvaděčových přístrojů 2014-15
V této recenzi se podíváme na rozsáhlý katalog italského výrobce rozvaděčových přístrojů, který je odbornou veřejností na českém trhu již léta využíván. Svým obsahem oslovuje ty, kteří navrhují, instalují nebo třeba jen kontrolují elektrické instalace. Provedení katalogu vydrží i dílenské zacházení. Naleznete v něm kompletní sortiment přístrojů v různých provedeních. Nechybí podrobný popis a znázornění možných sestav nebo použití.
Jiří Macháček, Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.08.2015



Italský výrobce elektroinstalačních produktů LOVATO je na českém trhu známou značkou. Jeho obsáhlý katalog skrývá široký sortiment přístrojů, jejichž využívání je v elektrotechnické praxi na denním pořádku. Co v něm objevíme?


Provedení katalogu

V 2,5 centimetru silném katalogu očekávejme barevný obsah na křídovém papíře s lepenou vazbou, která opravdu vydrží.

Katalog je členěn na pět základních kapitol s dalšími podoblastmi přístrojů. Podobnosti u jednotlivých přístrojů obsahují fotografie, popis obecných funkcí, provozní parametry, certifikáty a standardy. Na konci podkapitol najdeme perokresby příslušenství.  

Pro větší náhled klikněte!


Co vše katalog obsahuje


Pro větší náhled klikněte!

Co se mi líbilo

Mám rád technické podpůrné informační materiály, které mi prozradí víc, než pouze typové a objednací číslo. Pokud potřebuji konkrétní zapojení, pak v tomto katalogu jsem jich našel často více, než jsem čekal. Rychle jsem nalistoval zapojení vačkových spínačů nebo třeba relé na ochranu motorů, základní schémata byla po ruce.


Pro větší náhled klikněte!

Často se stává, že byť aktuální katalog může být v den tisku již zastaralý. Pro úplnost aktuálního sortimentu nyní doplním ještě tři datasheety. Ty jsou nyní pouze v anglické verzi, ovšem na české se pracuje.

   Digital multimeters
DMG 600-610
    Automatic power factor
controlers DCRL series
    Automatic transfer switch
controllers ATL series


Můj závěr
Lovato nabízí českému trhu renomovanou značku s ověřenou kvalitou. Před a poprodejní servis musí hodnotit sami uživatelé. Předkládaný katalog je v kvalitě, kterou očekáváme od světových značek. Katalog ocení projektanti a podnikající elektrikáři, kteří potřebují rychlou orientaci s detailními podrobnostmi.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.