Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LOVATO: Hlavní katalog 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.07.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LOVATO: Hlavní katalog 2013


LOVATO: Hlavní katalog 2013
Nový český megakatalog italské značky k dispozici! Pro koho je Hlavní katalog LOVATO 2013 určen? Co v katalogu nalezneme za položky? Řízení a ochrana motorů, ovládání a signalizace, ochrana a odpojení obvodů, řízení a automatizace ... Jak je tento technický sešit proveden? Co se líbí autorovi této nezávislé recenze a co uvádí na závěr? Značka v loňském roce oslavila devadesát let ve světě a v Česku působí od roku 1991. Vzpomínám si na ...
Jiří Macháček, ze dne: 23.07.2013



Italské Lovato vydává nový generální katalog 2013. Značka v loňském roce oslavila devadesát let ve světě a v Česku působí od roku 1991. Vzpomínám si na pravidelnou komunikaci a zasílání Online info. S přesunutím do Prahy se změnila struktura týmu a mnoho vazeb se změnilo. Lovato je však stále aktivní a tímto novým a objemným katalogem napovídá, že má opravdu co nabídnout. 




Pro koho je katalog určen

Samozřejmě pro projektanty v elektrotechnice. Ovšem zbožíznalství by měl znát každý, kdo je aktivní v některém v podoborů. Studen se z katalogu učí, montér sleduje související prvky, revizní technik hledá parametry. A elektrozedník s katalogem podkládá skříň.


Pro větší náhled kliknout!




Co v katalogu nalezneme

Je rozdělen do pěti logických kapitol, ve kterých naleznete detailní popis dodávaných produktů.



Pro větší náhled kliknout!


Co se mi líbí

Katalog je v dobré vazbě, která odolá běžnému zacházení v kanceláři. Obsah je dobře rozčleněn a rozepsán do posledního detailu. Pomáhá tomu spodní oranžová navigační lišta. Nechybí rozměry, technické parametry ani schémata zapojení. Jde o opravdu detailní katalog, nikoliv pouze položkový přehled portfolia. Autoři použili i perokreseb pro názornější ukázky použití jednotlivých prvků a souvisejícího příslušenství. 


Pro větší náhled kliknout!


Můj závěr

Nejsem sice ten, který tento technický sešit využije často, však určitě jde o přínosný materiál pro každého, kdo vybírá z dostupných materiálů pro své zakázky. Katalog je velice pěkně zpracovaný. V podstatě provedení odpovídá velikosti značky. Chybí mi elektronická verze v pdf. S tou se mi totiž pracuje v mém případě určitě lépe.

Samozřejmě dalším aspektem při rozhodování důvěry ve značku jsou služby, které značka poskytuje na lokálním trhu. S tím úzce souvisí dostupnost zboží. Obsáhlý katalog je jedna strana mince, a jak vypadá stav těchto položek v českých velkoobchodech strana druhá. Katalog zakládám mezi další v mé polici. O podrobnostech značky Lovato můžeme diskutovat v níže uvedené diskusi.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.