Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LIVE RITTAL: Plastové rozvaděčové skříně AX Plastic (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.12.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LIVE RITTAL: Plastové rozvaděčové skříně AX Plastic


LIVE RITTAL: Plastové rozvaděčové skříně AX Plastic
Nové plastové rozvaděčové skříně doplňují řadu AX z ocelového plechu a vytváří tak jedinečnou řadu kompaktních skříní s jedním systémem příslušenství. Budou představeny vlastnosti a výhody nové řady plastových skříní, které jsou ideálním řešení pro venkovní aplikace ve všech možných segmentech. Tyto rozvaděčové skříně ochrání instalovanou elektroinstalační výbavu i v nejnáročnějších prostředích. Zajišťuje také možnost rychlého vyzbrojení skříně prostřednictvím montážním prvkům. Více můžete sledovat v tomto webcastu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.12.2020




LIVE RITTAL: Plastové rozvaděčové skříně AX Plastic
Přednášející: Jiří Mistr a Leoš Blažek

Nové plastové rozvaděčové skříně doplňují řadu AX z ocelového plechu a vytváří tak jedinečnou řadu kompaktních skříní s jedním systémem příslušenství. Budou představeny vlastnosti a výhody nové řady plastových skříní, které jsou ideálním řešení pro venkovní aplikace ve všech možných segmentech. Tyto rozvaděčové skříně ochrání instalovanou elektroinstalační výbavu i v nejnáročnějších prostředích. Zajišťuje také možnost rychlého vyzbrojení skříně prostřednictvím montážním prvkům. Nabízí tak větší prostor pro instalaci potřebných komponent.




Dotazy k tématu pokládejte:
  • telefonicky během živého vysílání na telefon 773 123 100
Školení jsou zdarma a nebudou účtované žádné poplatky za telefonické spojení.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.