Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LIVE EATON: Představení programu E-Config (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.02.2021
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LIVE EATON: Představení programu E-Config


LIVE EATON: Představení programu E-Config
Jde o program pro přípravu cenových nabídek, objednávek, konfigurací výrobků a návrhu rozvaděčů Eaton. Víte, že umožňuje například snadno dohledat produkt EATON podle zadaných parametrů? Dokonce lze vkládat do uživatelské databáze i výrobky jiných výrobců. Pomocí uživatelsky příjemného grafického rozhraní navrhnete rozvaděč a obdržíte jeho čelní pohled a bokorys! A zcela určitě mnozí přivítají kreslení schémat, zapojení pro jednoduché instalace, třeba rodinné domy, byty ... V tomto webcastu budou představeny všechny možnosti programu, to znamená, že lze očekávat záplavu mnoha užitečnými informací!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.02.2021



Čím užitečnější software, tím více integrovaných funkcí a s tím narůstá i více času k seznámení. Tento webcast pomůže všem zájemcům o tuto problematiku se získáním a pochopením toho důležitého!


LIVE EATON: Představení programu E-Config
Přednášející: Jan Marek, Šimon Szczotka

Položené dotazy k tématu zněly:


Potřebujete-li další technické informace k probranému tématu, případně máte zájem, aby Vás kontaktoval obchodní zástupce EATON, pomocí odkazu ZDE.. Do formuláře napište, o co máte zájem.



Podrobné materiály k přednášce
 si budete moci stáhnout
po registraci a odvysílání webcastu ZDE!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o. - Komárovská 2406, Praha 9 - 267 990 411 - ElektrotechnikaCZ@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.