Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO Bettermann na veletrhu Light+Building 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.12.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO Bettermann na veletrhu Light+Building 2012


OBO Bettermann na veletrhu Light+Building 2012
Renomovaný výrobce elektroinstalačního materiálu OBO Bettermann se účastní mnoha veletrhů po celé Evropě. Jedním z nich je i frankfurtský Light and Building, který v roce 2012 navštívilo 196.000 lidí. Stánek OBO byl po všechny dny doslova zaplaven návštěvníky. OBO se zaměřuje na více oblastí. Na spojovací a upevňovací systémy, systémy ochrany před transientními jevy a blesky, protipožární systémy ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.12.2012



OBO se zaměřuje ve svém portfóliu na více elektroinstalačních oblastí. Spojovací a upevňovací systémy, systémy ochrany před transientními jevy a blesky, protipožární systémy, ale najdete i vypínače, zásuvky.
Bettermann ve Frankfurtu nejvíce představoval oblast kabelových nosných systémů. Bylo zde prezentováno unikátní spojování kabelových žlabů.

Zásuvný kabelový žlab RKS-Magic vývojářů OBO, je díky celé řadě praktických předností více, než jen pouhým nosičem kabelů. Inovativním násuvným spojem kombinuje rychlost, zatížitelnost a bezpečnost a je zcela bez šroubů a tím ušetří i spoustu času při montáži.

Mechanická bezpečnost

Elektrická bezpečnost

 Bezpečnost v případě požáru


Stánek OBO BETTERMANN byl obklopen návštěvníky takřka po celý den a kromě žlabů zde byly i další produkty, jako kabelové kanály. Ty se montují na stěny místností, zásuvky, konektory pro připojení médií a zajímavá byla i průhledná demonstrace rozvodů v podlaze.



Značka OBO Bettermann poskytuje elektrotechnickým odborníků technickou pomoc prostřednictví konzultací, odborných seminářů, publikační činností a také technické dokumentace. Pokud máte zájem o některý z aktuálně vydaných technických katalogů vyberte si zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.