Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

LAPP: S "navigacemi" LAPP GROUP se neztratíte


Document Actions
LAPP: S "navigacemi" LAPP GROUP se neztratíte
Když otevřete více než tisícistránkový katalog produktů LAPP, je možné, že se v těch přibližně 40 tisících kvalitních výrobcích ztratíte také. Ale co potom? Jak najít tu správnou a nejefektivnější volbu? Naštěstí mají v LAPP GROUP pro vás připraveno hned několik řešení ...
František Omasta, ze dne: 28.06.2010


Když se vydáte někam na cestu, může se stát, že se v té spleti cest, ulic a uliček ztratíte. Pro nalezení správné a nejefektivnější cesty přitom stačí jednoduše použít autonavigaci. Když otevřete více než tisícistránkový katalog produktů LAPP, je možné, že se v těch přibližně 40 tisících kvalitních výrobcích ztratíte také. Ale co potom? Jak najít tu správnou a nejefektivnější volbu? Naštěstí mají v LAPP GROUP pro vás připraveno hned několik řešení. Nejpokrokovějším řešením je využití navigačních, či přímo konfiguračních on-line nástrojů, které jsou stejně jako u autonavigací neustále aktualizovány a doplňovány a ... navíc samozřejmě zdarma.

Rozsah působnosti LAPP GROUP je opravdu velmi široký. Společnost LAPP KABEL s.r.o. se sídlem v Otrokovicích je známá jako výrobce a distributor flexibilních kabelů OLFLEX®, datových kabelů UNITRONIC®, optických kabelů HITRONIC®, kabelových vývodek SKINTOP®, ochranných hadic SILVYN®, energetických řetězů SILVYN® CHAIN, průmyslových konektorů EPIC®, označovacích systémů FLEXIMARK® a komponentů pro síťovou techniku ETHERLlNE®. Přitom každá z těchto značek v sobě skrývá až několik tisíc různých druhů či variant výrobků.


Centrální sklad skupiny Lapp ve Stuttgartu

Kladete-li si občas otázku, který kabel nebo vodič by byl ideální pro vaši aplikaci, s odpovědí vám hravě pomůže Vyhledávač kabelů, umístěný na www.lappgroup.cz. Zadáním požadovaných parametrů kabelu do vyhledávače (jako například počet žil a jejich provedení - barevné či číslované, průřez jednotlivých žil, jmenovité napětí, požadavek na stínění, bezhalogenovost či odolnosti proti plameni) najdete jednoduše produkt, který nejblíže splní vámi zadaná kritéria.


Vyhledávač kabelů

Stojí-li před vámi problém, jaký konektor připojit k vašemu kabelu, můžete se spolehnout na Selektor konektorů EPIC®. Nemusíte být ani zkušený montér, či dokonce elektroinženýr, abyste zvládli vybrat vhodný konektor z portfolia LAPP GROUP. Ať již pro hranatý, kulatý či solární konektor - EPIC®, selektor vám dává vždy na výběr všechny dostupné volby. Postupným výběrem typu pouzdra, konektorové vložky, počtu a typu pinů, napětí, proudu a dalších parametrů dojdete snadno, rychle a úspěšně k požadovanému řešení.


Selektor konektorů EPIC®

Aby i konstruktéři a vývojoví pracovníci našli vždy co nejsnadněji tu správnou cestu při tvorbě svých projektů, vytvořila společnost LAPP GROUP plánovací nástroj s 3D knihovnami konektorů a vývodek. Touto podporou potvrdila svoji pozici špičkového dodavatele s prvotřídním servisem pro své zákazníky. V současnosti jsou na stránkách www.lappgroup.cz umístěny 3D knihovny kulatých konektorů EPIC® CIRCON, EPIC® ZYLlN a kabelových vývodek SKINTOP® a SKINDlCHT®.

TYto knihovny jsou určeny pro bezplatné prohlížení nebo stažení trojrozměrných modelů výrobků, které mohou být následně použity v projektech zákazníků. Vybraný typ konektoru nebo vývodky lze načíst v požadovaném CAD formátu a zabudovat jej do modelu motoru, stroje nebo jiného zařízení. To samozřejmě šetří nejen čas potřebný pro vytvoření vlastních trojrozměrných dat, ale eliminuje i chyby při určení vnějších rozměrů. Modely jsou navíc zjednodušeny, takže nezatěžují vaši celkovou sestavu zbytečnými detaily. Výjimečností databáze trojrozměrných modelů LAPP GROUP je také skutečnost, že veškeré modely je možné si prohlédnout i v prostorovém vidění přímo na vlastním monitoru, a to pomocí barevných 3D brýlí. Při volném otáčení prohlížených 3D modelů pak "vystupují" jednotlivé části modelů z vaší obrazovky stejně jako vaši oblíbení akční hrdinové v 3D kině. Trojrozměrný efekt je tímto zcela umocněn. Tým konstruktérů LAPP GROUP neustále pracuje na rozšíření knihoven konektorů a vývodek, aby knihovny byly kompletní a stále aktuální.


3D knihovny

Pokud nepatříte k fanouškům výpočetní techniky a dáváte raději přednost osobní komunikaci, pracovníci skupiny Lapp pomohou i vám. Řešíte-li jakoukoliv technickou záležitost ohledně kabelů, kabelových vývodek, konektorů, energetických řetězů či jakéhokoliv jiného kabelového příslušenství, kontaktujte zákaznické centrum společnosti LAPP KABEL s.r.o. na telefonním čísle +420 573 501 011. Kromě samozřejmé telefonické konzultace bude pro vás vždy připravena možnost zajištění návštěvy našeho obchodního zástupce či produktového manažera, odeslání vzorků libovolných materiálů nebo jakékoliv jiné aktivity, které nás budou společně navigovat k uspokojení vašich požadavků a potřeb.

Takže, až budete příště "bloudit" při výběru vhodných kabelů či kabelového příslušenství, "... na další křižovatce volejte Lapp Kabel s.r.o. nebo odbočte na www.lappgroup.cz".

Informace o produktech této společnosti si můžete vyžádat níže přiloženým formulářem!

 
 

 



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933