Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP: Produkty Lapp pro fotovoltaiku (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.12.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP: Produkty Lapp pro fotovoltaiku


LAPP: Produkty Lapp pro fotovoltaiku
Rozsáhlé fotovoltaické elektrárny už nejsou pouze záležitostí zahraničních zemích. V poslední době lze i v České republice nalézt plochy osázené velkým množstvím fotovoltaických panelů. Společnost Lapp se podílela například na elektrárně s výkonem 3500MWh ...
Komerční sdělení, ze dne: 3.12.2009


Mezi nejúspěšnější produkty se v poslední době významnou měrou řadí produkty pro fotovoltaiku (solární techniku). Naše nabídka obsahuje široký sortiment kabelů, konektorů, vývodek, značících systému a dalšího příslušenství speciálně vyvinutého pro fotovoltaiku. Důkazem toho jsou úspěšně dokončené projekty velkých solárních elektráren v Protivíně na Písecku (3500MWh) nebo Dívčicích v jižních Čechách (3200MWh).


Elektrárna Dívčice

Lapp Group se aktivně podílí na výrobě elektrické energie z obnovitelných zdrojů nejen v České republice. Mezi nejvýznamnější mezinárodní projekty v oblasti obnovitelných zdrojů patří například:


Solární zařízení skupiny Lapp na střeše logistického centra ve Stuttgartu

 
Solární park Bovera (Španělsko) - použito 20km kabelů ÖLFLEX® SOLAR

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.