Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

LAPP: Novinka SKINTOP BRUSH ADD-ON


Document Actions
LAPP: Novinka SKINTOP BRUSH ADD-ON
Plastová vývodka s EMC stíněním v rozsahu 360 stupňů: To, co se zprvu jeví jako rozpor, se nyní díky nekonvenčnímu nápadu společnosti Lapp stává skutečností. Místo mosazné kabelové vývodky stačí nyní jednoduše mosazná matice s aktivním stínicím kontaktem. Na rozdíl od standardní mosazné kabelové vývodky je vysoce pružný mosazný lankový kotouč (tzv. kartáč) pro zajištění stínění zabudován do mnohem menší matice. Nová matice SKINTOP BRUSH ADD-ON je vhodná pro ...
Komerční sdělení, ze dne: 5.09.2012

 

Inovativní matice se stíněním v rozsahu 360 stupňů
Plastová vývodka s EMC stíněním v rozsahu 360 stupňů: To, co se zprvu jeví jako rozpor, se nyní díky nekonvenčnímu nápadu společnosti Lapp stává skutečností. Místo mosazné kabelové vývodky stačí nyní jednoduše mosazná matice s aktivním stínicím kontaktem. Pro průchod kabelu do rozvaděče se může použít běžná plastová kabelová vývodka. Produktový manažer Andreas Bauer říká: "V určitém smyslu jsme zapřáhli koně za káru a zeptali se, proč vlastně musí být stínicí kontakt v kabelové vývodce vždy vepředu." A tak se zrodil nápad na nový výrobek SKINTOP BRUSH ADD-ON. Skupina Lapp ze Stuttgartu představila veřejnosti tuto patentovanou novinku poprvé na veletrhu v Hannoveru v dubnu tohoto roku.

Na rozdíl od standardní mosazné kabelové vývodky je vysoce pružný mosazný lankový kotouč (tzv. kartáč) pro zajištění stínění zabudován do mnohem menší matice. Nová matice SKINTOP BRUSH ADD-ON je vhodná pro průchozí otvory a má řadu výhod: Je možné ji kdykoli odstranit, je možné ji připevnit k plastové vývodce SKINTOP, je lehčí, jednodušší a flexibilnější. Navíc nemusí zákazník zvlášť objednávat mosaznou vývodku, ale může místo ní použít plastovou vývodku, kterou má určitě na skladě. Pro spolehlivé stínění v rozsahu 360 stupňů absolutně stačí prostorově úsporná matice SKINTOP BRUSH ADD-ON.


Plastová kabelová vývodka s EMC stíněním v rozsahu 360 stupňů: nová matice SKINTOP BRUSH ADD-ON.

Společnost LAPP KABEL s.r.o. se sídlem v Otrokovicích je součástí celosvětově působící skupiny Lapp. Majitelem skupiny je rodina Lapp a pracuje v ní více než 3.000 zaměstnanců. Skupinu tvoří 41 distribučních a 15 výrobních firem. Centrála LAPP GROUP je v německém Stuttgartu. Svůj počátek datuje do roku 1959, kdy zakladatel společnosti Oskar Lapp začal jako první na světě průmyslově vyrábět ovládací kabel a uvedl ho na trh pod názvem ÖLFLEX. Během svého více než padesátiletého působení na vyspělých průmyslových trzích se stala značka ÖLFLEX synonymem nejvyšší kvality vysoce flexibilních ovládacích kabelů, stejně jako skupina Lapp synonymem špičkového výrobce a dodavatele průmyslových kabelů a kabelového příslušenství vůbec.

Ve svém produktovém portfoliu má skupina Lapp více než 40.000 výrobků, které reprezentuje 8 úspěšných značek – ÖLFLEX ovládací kabely, UNITRONIC datové kabely a komponenty pro automatizaci, SKINTOP kabelové vývodky, EPIC průmyslové konektory, SILVYN systémy ochranných hadic pro kabely, ETHERLINE kabely a komponenty pro průmyslový ethernet, HITRONIC optické kabely a FLEXIMARK označovací systémy. Tyto produkty nacházejí uplatnění u zákazníků v mnoha průmyslových oborech. Mezi ty nejvýznamnější patří výrobci obráběcích strojů a manipulační techniky, výrobci elektrických rozvaděčů, automobilový průmysl apod. Důležitými rozvojovými odvětvími je energetická oblast, Mobility a Life Sciences.
V účetním období 2011 činil celkový obrat skupiny 847 mil. EUR.

 

Co nám o této novince prozradil Karel Krejza?


 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost zažádat si o více informací o
novince SKINTOP BRUSH ADD-ON
níže uvedeným formulářem.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933