Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

LAPP: Knihovny pro ELCAD a AUCOPLAN


Document Actions
LAPP: Knihovny pro ELCAD a AUCOPLAN
Navštívili jste už nějakou světoznámou knihovnu a procházeli se tím velkým prostorem provoněným uznávanými literárními skvosty? Přehledně uspořádané „perly“ leží jedna vedle druhé v tisíci poličkách v nekonečných řadách, avšak ...
František Omasta, ze dne: 21.12.2006

Navštívili jste už nějakou světoznámou knihovnu a procházeli se tím velkým prostorem provoněným uznávanými literárními skvosty? Přehledně uspořádané „perly“ leží jedna vedle druhé v tisíci poličkách v nekonečných řadách, avšak vždy přehledně a podle jasného řádu. Časem prověřené vědomosti tiše čekají až budou znovu někým „objeveny“ a znovu dokáží své kvality…


Klik pro větší náhled.

Že jste ještě nebyli v Berlíně, Paříži, Londýně či Washingtonu? Nevadí. Stejný pocit jako v gigantických knihovnách v těchto městech můžete zažít při použití knihoven výrobků LAPP GROUP pro Váš projekční software ELCAD a AUCOPLAN. Tisíce položek předního světového výrobce a dodavatele kabelů, vodičů, konektorů a kabelového příslušenství firmy LAPP GROUP, které jsou ověřeny 40-ti letou tradicí, se ocitnou během několika sekund ve Vašem počítači. „Perly“ dnešní elektrotechniky skryté pod obchodními značkami ÖLFLEX®, UNITRONIC®, HITRONIC®, SKINTOP®, EPIC® či FLEXIMARK® budou čekat, až je objevíte.

 
Klik pro větší náhled.  

Proto, abyste měli co nejvíce informací při hledání té nejvhodnější položky pro Vaši aplikaci, jsou knihovny produktů LAPP GROUP pro ELCAD a AUCOPLAN vybaveny co nejvíce informacemi o každé položce.


Klik pro větší náhled.

Název a objednací číslo jsou samozřejmostí, mimo ně však například u kabelů a vodičů naleznete informace o materiálu pláště, teplotním rozsahu použití, zkušebním a provozním napětí, počtu a barvách či číslech žil a mnoho a mnoho dalších parametrech. Projektant tak může v běžných případech odložit několika kilogramový katalog LAPP GROUP ze svého stolu a spolehnout se na přehledně uspořádané informace v elektronické knihovně pro programy ELCAD nebo AUCOPLAN. A pokud by Vám tyto informace nestačily, stačí kdykoliv zavolat na zákaznickou linku LAPP GROUP.

Ptáte se proč použít knihovny výrobků LAPP GROUP právě pro programy ELCAD nebo AUCOPLAN?
ELCAD je databázový elektro CAE systém, jehož úkolem je pomoci projektantovi při bezchybném zpracování běžné i speciální elektrodokumentace a osvobodit ho od manuální a chybné práce. ELCAD nabízí při zpracování projektu běžné i naprosto speciální funkce. Systém slouží především pro detailní zpracování elektro-projektu (vícepólový rozložený způsob zakreslení) a je možné ho aplikovat na projekty z různých oborů. Nejčastější využití nachází v průmyslové automatizaci, silnoproudé elektrotechnice, energetice, apod. Jeho velkou užitnou hodnotou je možnost v kombinaci s AUCOPLANem provádět zpracování elektro i MaR dokumentace v jednom systému, čímž se v naší zemi stává jediným systémem který toto nabízí.
ELCAD je standardem nejenom u velkých nadnárodních firem (Siemens, ABB, Continental, Schenk, Braun, Steag, VA TECH, RWE, BP, Holcim), ale i u středních a malých firem. Vzhledem k výborné nabídce předpřipravených sestav je používán i nejmenšími uživateli neboť cenově a funkčně zdatně konkuruje systémům z nižší třídy.
ELCAD i AUCOPLAN jsou určeny nejen pro projektanty, ale i pro koncové uživatele vytvořené dokumentace - toto je a vždy bylo hlavní heslo systému a výrobce.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933