Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: Představení nového e-shopu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: Představení nového e-shopu


LAPP KABEL: Představení nového e-shopu
Společnost Lapp Kabel představuje nový e-shop, který zákazníkům zjednoduší nákup a přinese řadu dalších výhod. Mezi nimi je například online kontrola dostupnosti materiálů, možnost uložení šablony opakujících se objednávek nebo možnost tisku návrhu objednávky s cenami. Noví zákazníci v něm navíc získají slevu 15 procent z katalogových cen na první objednávku. Spuštění e-shopu je doprovázeno také soutěží o ceny.
Komerční sdělení, ze dne: 20.01.2015



Společnost Lapp Kabel představila v posledních letech několik nových online nástrojů, které usnadňují a zrychlují zákazníkům a projektantům správný a efektivní výběr vhodného Lapp produktu. Mezi tyto nástroje patří například online katalog, vyhledávače a konfigurátory, 3D modely pro konstrukci strojů a zařízení či aktualizované knihovny pro EPLAN v osmi světových jazycích. Tlak na optimalizaci a urychlení procesů, změny v nákupním chování ve prospěch elektronického obchodování, jednoduchá a okamžitá dostupnost informací – to byly hlavní důvody pro vytvoření nového e-shopu. V kombinaci s výše uvedenými vyhledávači si uživatel po zadání požadovaných kritérií vybere hledaný produkt a po přihlášení vidí své individuální ceny, nastavení a dostupnost materiálů.


Hlavní výhody Lapp e-shopu:


Spuštění e-shopu je doprovázeno soutěží o ceny. Soutěž trvá od 18. listopadu 2014 do 28. února 2015 a můžou se jí zúčastnit noví i stávající zákazníci.

Veškeré informace o novém Lapp e-shopu včetně podrobného průvodce najdete na adrese www.lappeshop.cz.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
hlavní katalog společnosti Lapp Kabel
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.