Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: Pár slov o Silvyn Chain (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.05.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: Pár slov o Silvyn Chain


LAPP KABEL: Pár slov o Silvyn Chain
SILVYN CHAIN je obchodní označení energetických řetězů společnosti Lapp Kabel – výrobce kabelů a kabelové techniky. Nosiče energií, jak se také těmto řetězům říká, se používají u pohyblivých aplikací tam, kde je třeba dynamicky vést vysoce flexibilní kabely či ochranné hadice. Jedním z příkladů je například napájení posuvné kočky jeřábu. Do jakých prostředí ho lze využít a jaké jsou jeho další vlastnosti?
Karel Herma, ze dne: 21.05.2012


Všestranné energetické řetězy SILVYN® CHAIN pro pohyblivé přívody energií chrání a vedou kabely v dynamických aplikacích. Jsou určeny jak pro vnitřní, tak pro venkovní pro použití. Lze s nimi snadno manipulovat, jsou vysoce odolné vůči vnějším vlivům a mají dlouhou životnost. Pro standardní a nenáročné aplikace se používá nylonové provedení, pro náročnější aplikace lze využít energetické řetězy z oceli. Existují varianty otevřené, uzavřené, pro krátké délky pojezdů i pro ty velmi dlouhé, pro horizontální, vertikální nebo dokonce i pro otočný pohyb. Mohou se použít zkrátka téměř všude, kde je potřeba zajistit pohyblivý přívod energií. Výhod použití takového řetězu je několik. Energetický řetěz jednak zajišťuje vedení kabelu se splněním všech podmínek pro jeho správné použití (poloměr ohybu kabelů, apod.), ale také jeho ochranu. Nosič lze konfigurovat prakticky na míru podle přání a potřeb uživatele.




PRACUJETE V OBORU?
Máte možnost si požádat o více informací
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.