Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: ÖLFLEX CLASSIC 110 LT si zachová ohebnost i v teplotách až -30°C (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.06.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: ÖLFLEX CLASSIC 110 LT si zachová ohebnost i v teplotách až -30°C


LAPP KABEL: ÖLFLEX CLASSIC 110 LT si zachová ohebnost i v teplotách až -30°C
Nový ovládací kabel ÖLFLEX CLASSIC 110 LT zůstává ohebný i při těch nejnižších teplotách. Použitelný je proto v chladírnách, mrazicích zařízeních, klimatizačních systémech a jiných technických zařízeních, ve kterých se vyskytují velmi nízké teploty. Nový kabel je také je UV odolný a představuje spolehlivé řešení i pro venkovní oblasti tam, kde je požadována flexibilita kabelu nebo kde je vystaven vibracím.
Komerční sdělení, ze dne: 17.06.2015



Ohebný i při těch nejnižších teplotách
Teploty až do -30°C vydrží nový ovládací kabel ÖLFLEX CLASSIC 110 LT, aniž by přitom ztratil svou ohebnost. Proto je vhodný pro použití v chladírnách, mrazicích zařízeních, klimatizačních systémech a jiných technických zařízeních, ve kterých se vyskytují velmi nízké teploty. Umožňuje to nový PVC plášť, který je odolný vůči chladu. Standardní kabely s PVC pláštěm jsou určeny pro použití při teplotách od -5°C, popř. od -15°C.

ÖLFLEX CLASSIC 110 LT je UV odolný a představuje spolehlivé řešení i pro venkovní oblasti tam, kde je požadována flexibilita kabelu nebo kde je vystaven vibracím. Široké využití tohoto kabelu je možné i díky odolnosti proti namáhání na zkrut, typické např. při použití ve větrných elektrárnách. Díky malým vnějším průměrům v porovnání s materiály obdobných vlastností umožňuje nový kabel prostorově úspornou montáž.


Základní vlastnosti kabelu ÖLFLEX CLASSIC 110 LT

Konstrukce


Oblasti použití


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů Lapp Kabel

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.