Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: ÖLFLEX® CLASSIC 100 s redukovanou tloušťkou izolace žil (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.03.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: ÖLFLEX® CLASSIC 100 s redukovanou tloušťkou izolace žil


LAPP KABEL: ÖLFLEX® CLASSIC 100 s redukovanou tloušťkou izolace žil
Ovládací kabel ÖLFLEX® je prakticky nejstarší výrobek od Lapp Kabelu. První průmyslově vyráběný flexibilní kabel na světě se jmenoval jen ÖLFLEX®. ÖLFLEX® 100 byl název novější verze kabelu s barevnými žilami. Současný název kabelu je ÖLFLEX® CLASSIC 100 a co je u tohoto typu kabelu nyní zajímavého?
Karel Herma, ze dne: 2.03.2012

Novinkou jsou redukované tloušťky izolace žil a tím i vnější průměry u všech 2- až 5-žilových verzí s průřezy žil od 0,5 do 1,5mm2. Zmenšily se nejen vnější průměry, ale zajímavá je i jeho cena.

ÖLFLEX ® CLASSIC 100 se používá jako flexibilní napájecí a propojovací kabel, pro řízení a kontrolu apod., a to zejména v průmyslových prostředích, jako jsou:

Pracovat může v suchých a vlhkých místnostech s normálním mechanickým zatížením. Ve venkovních prostředích může být použit pouze v případě dodatečné ochrany před UV zářením a při dodržení teplotního rozsahu. Kabel se mj. vyznačuje vysokou elektrickou bezpečnosti, a to díky zkušebnímu napětí 4kV.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.