Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: Kabely do drsných provozních podmínek UNITRONIC ROBUST (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.04.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: Kabely do drsných provozních podmínek UNITRONIC ROBUST


LAPP KABEL: Kabely do drsných provozních podmínek UNITRONIC ROBUST
Lapp Kabel přichází s kabelovým řešením pro aplikace s vysokou chemickou náročností a drsnými klimatickými podmínkami. Nové nízkofrekvenční datové kabely UNITRONIC ROBUST s vysoce odolným pláštěm na bázi TPE odolají celé řadě chemikálií, UV záření, ozónu a širokému teplotnímu rozsahu. Kabely jsou vhodné pro časté čištění parou, odolávají studené i horké vodě, sloučeninám na bázi čpavku a bioplynům, čímž se nepřímo předurčují pro aplikace od potravinářského a nápojového průmyslu, přes chemický průmysl až k čističkám odpadních vod.
Komerční sdělení, ze dne: 3.04.2015



Nové nízkofrekvenční datové kabely UNITRONIC ROBUST jsou navrženy do prostředí s drsnými provozními podmínkami. Tyto datové kabely doplňují současnou skupinu ROBUST, která se vyznačuje vysoce odolným pláštěm na bázi termoplastických elastomerů a zahrnuje připojovací a ovládací kabely i kabel pro sběrnicový systém PROFIBUS.

Kabelová řada ROBUST odolává celé řadě chemikálií, UV záření, ozónu a širokému teplotnímu rozsahu.  Tři dostupné varianty - nestíněný UNITRONIC ROBUST, stíněný UNITRONIC ROBUST C a stíněný se stočenými páry UNITRONIC ROBUST C (TP) - umožňují ve spojitosti s vývodkami SKINTOP HYGIENIC, ochrannými hadicemi SILVIN FG NM nebo konektory EPIC ULTRA využití v široké škále aplikací.


Kabely jsou vhodné pro časté čištění parou, odolávají studené i horké vodě, sloučeninám na bázi čpavku a bioplynům, čím se nepřímo předurčují pro aplikace od potravinářského a nápojového průmyslu, přes chemický průmysl až k čističkám odpadních vod.

Vlastnosti kabelů

Oblasti použití


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog společnosti Lapp Kabel
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.