Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP GROUP: Chuť úspěchu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.03.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP GROUP: Chuť úspěchu


LAPP GROUP: Chuť úspěchu
Jak jinak by mohly být prezentovány flexibilní kabelové novinky od LAPP GROUP než prostřednictvím originální flexibilní show? Přijďte si na stánek LAPP KABEL na jarních veletrzích AMPER (Brno) a ELECTRON (Praha) 2012 prohlédnout i osahat nové produkty, především z oblasti vysoce flexibilních ovládacích kabelů a servokabelů. Kromě technických informací si odnesete i estetický zážitek!
Komerční sdělení, ze dne: 7.03.2012

 

Možná v exkluzivním klubu…
… anebo můžete využít služeb společnosti LAPP KABEL s.r.o.

Pozvánka na jarní elektrotechnické veletrhy AMPER Brno a ELECTRON Praha
Symbolické spojení obchodního partnerství s členstvím v exkluzivním klubu není náhodné. Skupina Lapp, která datuje začátky svého působení do roku 1959 a během více než 50letého působení se stala synonymem nejvyšší kvality v oblasti průmyslových kabelů a kabelového příslušenství, nabízí stejně jako exkluzivní restaurace či klub kvalitní produkty, profesionální služby a řadu členských výhod.

 LAPP GROUP – chuť úspěchu není jen mnohaletým světovým úspěchem společnosti, ale především úspěchem zákazníků, kteří si díky spolehlivosti dodávek, technické kvalitě a profesionální podpoře Lappu mohou dopřát úspěchu ve svém podnikání a spokojenost svých zákazníků.

V průběhu jarních veletrhů AMPER Brno (20.–23. 3. 2012) a ELECTRON Praha (13.–16. 3. 2012) bude možné si na stánku LAPP KABEL s.r.o. prohlédnout i osahat nové produkty především z oblasti vysoce flexibilních ovládacích kabelů a servokabelů. Chybět však nebudou ani produkty z kabelového příslušenství, automatizace a systémových řešení.

A jak jinak by mohly být prezentovány flexibilní kabelové novinky od LAPP GROUP než prostřednictvím originální flexibilní show? Přijďte nás navštívit na veletrh AMPER 2012 (hala P, stánek 114) a kromě technických informací si odneste i estetický zážitek!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.