Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP: Generální katalog kabelů 2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.06.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP: Generální katalog kabelů 2011


LAPP: Generální katalog kabelů 2011
Pro odborníky, kteří potřebují ke svému výkonu povolání velmi dobrý přehled o kabelech, vodičích a souvisejícím příslušenství, připravila společnost LAPP KABEL s.r.o nový hlavní katalog světového lídra v oblasti kabelové techniky skupiny LAPP v českém jazyce. Katalog je opět zpracován v obvyklé preciznosti, na kterou si již zákazníci z České a Slovenské republiky zvykli. Co vše v něm naleznete, krátce shrnujeme zde ...
Jaroslav Borovec, ze dne: 6.06.2011



Kde všude se používají produkty Lapp?
Každý elektrikář má jasnou představu, ale pro kontrolu uvádím základní oblasti ... výroba strojů a zařízení, měřicí, regulační a řídicí technika, automatizační a síťová technika, elektroinstalace, energetika, chemie, farmacie, plynárenství a ropný průmysl, námořní aplikace, potravinářský a nápojový průmysl, manipulační a výtahová technika, robotika, automobilový průmysl, ale také světelná a pódiová technika.

O čem novém se tento katalog zmiňuje?
 ... o vyhledáváči kabelů na www, konfigurátoru konektorů, katalogu produktů Lapp, dodávkách do 24h, ÖLFLEX® - připojovacích a ovládacích kabelech UNITRONIC® - systémech pro přenos dat ETHERLINE® - systémech přenosu dat pro technologii ETHERNET, HITRONIC® - optických systémech přenosu dat, EPIC® - průmyslových konektorech, SKINTOP® - kabelových vývodkách, SILVYN® - systémech pro ochranu a vedení kabelů, FLEXIMARK® - výrobcích k označování nářadí a příslušenství kabelů.

 

V zadní části "Nářadí" nalezneme opravdu široký sortiment pomůcek.
V podstatě odpovídá bohatému produktovému portfoliu Lapp Group. Takovou škálu nářadí jsem na žádném pultu obchodu nebo veletržním stánku neviděl. Jak už to u lepších katalogů bývá, na konci je mnoho praktických a užitečných informací pro projektanty, konstruktéry i uživatele.


Pro větší náhled obrázku kliknout!


Každý produktový katalogový list obsahuje podrobné informace o:


Pro větší náhled obrázku kliknout!

Závěr:
O rozsáhlejším katalogu (kabelů už vůbec ne) opravdu nevím. Lapp Kabel není pouze originální stánek špičkové profesionální úrovně na veletrzích, jeho produkty byly vměstnány malým písmen na pouhých 1135 stranách více než tři kg vážícího katalogu.

 


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.