Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: L.P.Elektro: Setkání elektroprojektantů na Monínci 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.09.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

L.P.Elektro: Setkání elektroprojektantů na Monínci 2013


L.P.Elektro: Setkání elektroprojektantů na Monínci 2013
Cílem akce, určené projektantům silnoproudých elektroinstalací, je mimo jiné seznámení s problematikou slaboproudých rozvodů. Úvodní přednáška Ing. Dvořáčka bude věnována povinnostem autorizované osoby při všech činnostech v přípravě i realizaci elektrických rozvodů. Následovat bude příspěvek Ing. Kuchty o náhradních zdrojích nouzového napájení. Autor má rozsáhlé zkušenosti především v oboru výkonných zdrojů s dieselagregáty. O novelizované vyhlášce o dokumentaci...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.09.2013



Na letošní podzimní setkání, které se uskuteční ve dnech 1.–2.10., zveme elektroprojektanty do hotelu Monínec na jih od Prahy. I v novém prostředí chceme navázat na úspěšné akce, které v minulosti uspořádala agentura L. P. Elektro na Soláni.

Cílem akce, určené projektantům silnoproudých elektroinstalací, je mimo jiné seznámení s problematikou slaboproudých rozvodů.
Úvodní přednáška Ing. Dvořáčka bude věnována povinnostem autorizované osoby při všech činnostech v přípravě i realizaci elektrických rozvodů.

Následovat bude příspěvek Ing. Kuchty o náhradních zdrojích nouzového napájení. Autor má rozsáhlé zkušenosti především v oboru výkonných zdrojů s dieselagregáty.
O novelizované vyhlášce o dokumentaci staveb, zadávací dokumentaci veřejných zakázek a souvisejících otázkách bude informovat Ing. Mikula.
Další dvě vystoupení budou zaměřena na volbu jisticích prvků a výpočet zkratových proudů (Ing. Šikula) a přepěťové ochrany pro slaboproudé rozvody (Daniel Anděl).



Následující příspěvky budou věnovány seznámení s oblastí slaboproudých rozvodů. Ty jsou nyní už neoddělitelnou součástí moderních elektroinstalací, především v tzv inteligentních budovách.

Jednotlivé přednášky přinesou tato témata:


Všichni přednášející mají dlouhodobé zkušenosti z projektování elektrických rozvodů, respektive s dodávkami komponent elektrických rozvodů a technickou podporou projektantů. Vzhledem k zaměření přednášek na letošním setkání zveme k účasti především zájemce o projektování silnoproudé části datacenter, administrativních budov a bytových domů v kategorii inteligentních budov. Věříme, že stejně intenzivně osloví témata přednášek i „druhou stranu“, projektanty datových a telekomunikačních rozvodů, zabezpečovacích systémů (EZS, EPS), včetně uzavřených kamerových systémů (CCTV).
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.