Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LPE: Místní provozně bezpečnostní předpisy 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.10.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LPE: Místní provozně bezpečnostní předpisy 2013


LPE: Místní provozně bezpečnostní předpisy 2013
Kdo zpracovává Místně provozní bezpečnostní předpisy (MPBP) pro provoz elektrických zařízení? Kdo zodpovídá za bezpečnost práce ve firmách? Kde získáte základní přehled problematiky včetně souvisejících právních i odborných předpisů a skutečných případů? Jednodenní školení firmy L.P.Elektro se koná v ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.10.2013



Jednou z činností, která je často zadávána elektrotechnickým specialistům (revizním technikům elektro i projektantům elektrických instalací), je zpracování Místních provozně bezpečnostních předpisů (MPBP) pro provoz elektrických zařízení. Pro tyto odborníky ale i pro pracovníky, kteří ve firmách zodpovídají za bezpečnost práce jsme připravili jednodenní školení.

Termín školení:
7.11.2013, Praha

Cílem školení je poskytnout zpracovatelům předpisů základní přehled problematiky včetně souvisejících právních i odborných předpisů, povinností a pravomocí kontrolních orgánů i příkladů skutečných předpisů.

Obecná (teoretická) část bude zahrnovat:


V praktické části bude na příkladech předvedena tvorba skutečného Místního provozně bezpečnostního předpisu:
Přednášejícími budou specialisté na problematiku tvorby MPBP, jmenovitě Ing. M. Záloha, SÚIP, inspektor odboru BOZP a Ing. J. Vozobule, TIČR.
Školení je určeno jak těm, kteří předpisy zpracovávají (projektantům elektrických instalací a revizním technikům elektro), tak osobám, které ve firmách za bezpečnost práce zodpovídají a připravují pro zpracovatele zadání.


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LPE s.r.o. - Nad Přehradou 2, Brno - -

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.