Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: L.P. ELEKTRO: 14. Celostátní setkání elektrotechniků v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.02.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

L.P. ELEKTRO: 14. Celostátní setkání elektrotechniků v Brně


L.P. ELEKTRO: 14. Celostátní setkání elektrotechniků v Brně
V předvíkendových dnech 5. a 6. 2. 2009 bylo před budovou Střední školy informatiky a spojů v Brně rušno. Z jakého důvodu? Elektrikáři přijeli na Celostátní setkání. Jak vše probíhalo? Více informací zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.02.2009

V předvíkendových dnech 5. a 6. 2. 2009 bylo před budovou Střední školy informatiky a spojů v Brně i v budově samé rušno. Postaraly se o to desítky elektrikářů ze všech koutů republiky, kteří přijeli získat nové znalosti na

14. Celostátní setkání elektrikářů

pořádané společností L.P.Elektro.

Na dvoudenní přednášce zazněly příspěvky na nejrůznější témata jako např. Požadavky na údržbu el. zařízení a hromosvodů podle nových právních předpisů a technických norem, Kritéria pro výběr jistících a ochranných přístrojů nn, Solární fotovoltaické napájecí systémy v budovách, Revize a údržba nevýbušných elektrických zařízení a další.

Odborný garant zajišťovali na této akci již pravidelní přednášející Vincent Csirik, Karel Dvořáček, Jiří Hemerka, František Kosmák, Zbyněk Urban, Jiří Sluka a další.

V přestávkách mezi jednotlivými příspěvky měli přítomní elektrikáři možnost osobně probrat svoje zkušenosti i nově nabyté znalosti. A komu tento čas nestačil, mohl pokračovat během společenského večera, při kterém se odehrál již tradiční a oblíbený bowlingový turnaj o ceny.

Kdo chtěl mluvit se zástupci společností z oboru, mohl v přilehlém sále navštívit prezentační místa několika výrobců.

Pokud jste neměli možnost se setkání zúčastnit osobně a zajímají vás prezentované příspěvky, všechny naleznete v nejnovějším sborníku s pořadovým číslem 31 vydaném k příležitosti tohoto setkání. Sborník si můžete objednat u společnosti L.P.Elektro. Více informací o něm naleznete zde.

Přestože v době setkání plně řádila chřipková epidemie, přednáškový sál byl zcela zaplněn bez jediného volného místa.

Na krátký sestřih se můžete podívat zde ...

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.