Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Kupujte jakékoliv zboží v K&V ELEKTRO a vyberte si z hodnotných dárků


Document Actions
Kupujte jakékoliv zboží v K&V ELEKTRO a vyberte si z hodnotných dárků
K&V ELEKTRO, český velkoobchod elektroinstalačním materiálem, jehož velikost sortimentu přesahuje 500 tisíc produktů od renomovaných českých i světových dodavatelů připravil na druhou polovinu tohoto roku akci Vánoční nadílka! Trvá do 30. 11. 2020 a je určena pro nové i současné firemní zákazníky velkoobchodu s elektroinstalačním materiálem K&V ELEKTRO. Stačí, když budete nakupovat zboží, splníte podmínky akce a získáte hodnotné dárky dle vašeho výběru.
Komerční sdělení, ze dne: 7.09.2020



 




Jaká jsou pravidla této oblíbené akce?
Na začátku od nás obdržíte váš osobní cílový obrat, který se týká nákupu veškerého zboží od jakéhokoliv výrobce. Po jeho splnění získáte přidělené body, při překročení obratu bude i váš počet bodů vyšší.

Na závěr si za nasbírané body vyberete hodnotné odměny. Získat můžete například elektrokolo, televizi Samsung 55“ QLED, tablet Apple, elektrickou koloběžku, sušičku na prádlo nebo elektrické auto pro děti.




 

Akce Vánoční nadílka platí pro osobní odběr, závoz i balíkovou přepravu na všech pobočkách K&V ELEKTRO včetně nákupů přes B2B e-shop pro firmy.

Podrobná pravidla a kompletní seznam dárků naleznete na: http://www.nadilkavkve.cz.

K&V ELEKTRO je přední český velkoobchod s elektroinstalačním materiálem, jehož velikost sortimentu přesahuje 500 tisíc produktů od renomovaných českých i světových dodavatelů. Zboží pohodlně nakoupíte buď online na B2B e-shopu pro firmy nebo navštivte jednu ze 16 poboček, na kterých vám ochotně poradí tým proškolených odborníků.


Kupujte jakékoliv zboží v K&V ELEKTRO a vyberte si z hodnotných dárků!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
K&V ELEKTRO a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933