Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KROMEXIM: Průmyslový podlahový datový box (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.07.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KROMEXIM: Průmyslový podlahový datový box


KROMEXIM: Průmyslový podlahový datový box
Jak vést datová vedení bezpečně v průmyslových prostorách? Pokud potřebujete umístit do prostoru krabici, vzniká několik problémů. Zatížení, krytí IP, dostatečný prostor pro případné práce s vedením. V tomto videospotu se seznámíte s řešením KM Rack z AMPERu 2010. Nezapomeňte, že všude nelze použít běžné podpodlažní krabice určené do administrativních prostředí!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.07.2010

Rozvody v podlahách nejsou již po desetiletí ničím obvyklým. S přibývající infrastrukturou stále řešíme uložení vedení tak, aby nedošlo k poškození nebo ke vzájemnému rušení.

V případě datových rozvodů v podlahách je situace velice podobná jako u rozvodů nn. Dovést kabely k cíli a při tom pamatovat na možné změny. Musíme myslet na stupeň krytí, zatížení, souběhy, oddělovací přepážky a nakonec vhodná zakončení.

KMRack na AMPERu 2010 představil průmyslovou datovou podpodlažní krabici, která snese zatížení běžných dílenských vozítek, vysokozdvižných vozíků atd. Jeho velikost 550x550x120mm je zhotovena z 2mm silného pozinkovaného plechu, čímž zabezpečí dostatečně robustní konstrukci.

Prostor v krabici je rozdělen na dva prostory. První využijete pro rozvody a druhý jako obslužnou část v případě propojování vedení.
Tento typ doplňuje systémy podpodlažních krabic různých výrobců na trhu o průmyslový datový typ.

 

Pokud chcete vidět tuto krabici podívejte se na tento videospot!

Pokud pracujete v oboru, máte možnost si zažádat o více informací níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.