Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Moeller (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.01.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Moeller


moell_1.jpg
Jistící technika, rozvaděčové přístroje a příslušná konfekce. A co navíc? Například tabulka vypínacích charakteristik (meze vypínacích proudů podle ČSN EN 608980)....
Igor Nováček, ze dne: 19.01.2004

Uvedený katalog představuje komplexní portfólio společnosti Moeller. Společnosti se zvonečkem v logu, nebo třeba také společnosti, která disponuje s řadou Felten Guilleaumme.

Co v katalogu nalezneme?

  • proudové chrániče
  • jističe
  • propojovací systémy
  • pojistky a výkonové jističe
  • svodiče přepětí
  • domovní rozvodnice
  • řada Profi Line
  • skříně SVTL

Na konkrétních stránkách jsou uvedeny všechny důležité informace o produktech (typ, objednací číslo, balení....) a  další důležité data k nalezení požadovaného přístroje. Můžeme tvrdit, že jsou zde všechna nezbytná data, která uvádějí renomovaní výrobci.

Samozřejmě nás většinou zajímá co nalezneme dalšího než pouhou výčetku sortimentu. Tedy podíváme se na zadní část katalogu. Tam se většinou nachází oblast technických komentářů, návodů, zapojení a různých praktických tabulek.

Je tomu tak i v tomto katalogu. Tedy například.... typy a charakteristiky proudových chráničů, symboly na proudových chráničích, podrobnosti proudových chráničů a chráničových relé, zkratové selektivity, nebo například.....

.... vypínací charakteristiky (meze vypínacích proudů podle ČSN EN 608980)....
 
Klik pro detaily!

... spoušť na podpětí, podpěťové relé, vypínací modul, motorový pohon, vypínač magnetických polí, vypínací jednotka, přednostní relé, světelná návěstí, otočné spínače, a mnoho dalších podrobností o rozměrech a zapojeních.

Provedení katalogu
Obal je proveden z pevného lamina, ve hřbetu je perforace pro založení do šanonu. Stránky, i po případném těžkém vylomení hřbetu ke kterému zpravidla dojde při kopírování. Tedy provedení katalogu určitě přežije samotnou časovou životnost dat uvedených v těchto materiálech.

Do vydání další edice tohoto katalogu není možné vytvářet objednávky.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.