Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Tabulky Beta.S Olomouc


Document Actions
oltab_2.jpg
Po špatných zkušenostech s některými předchozími výrobci tabulek jsme nyní objevili dalšího dodavatele, který má také bohatý sortiment různých návěstí, varování, příkazových tabulek. A navíc má k dispozici svůj e-shop!
Margita Boháčová, ze dne: 17.02.2004
reklama

Firma Beta S. Olomouc vznikla přibližně před půl rokem. Zabývá se výrobou a prodejem bezpečnostních tabulek, fotoluminiscenčního značení a prodejem bezpečnostních sprch.

Věnovali jsme pozornost krátkému rozhovoru s vystavujícími této společnosti....
Bezpečnostní tabulky slouží k označování v elektrotechnice: stav - vypnuto,zapnuto; v požární technice - nehasit vodou ani pěnovým zařízením, nebo umístění hasícího přístroje a pod.

Kde nachází tyto tabulky uplatnění?
Fotoluminiscenční značení slouží k rychlé a bezpečné evakuaci osob ze zasažených objektů. Když dojde k výpadku elektrické energie (při požáru nebo zemětřesení) piktogramy svým světélkováním ukazují směr ke schodišti a únikovým dveřím. Bezpečnostní fotoluminiscenční značení bude muset být od 1. května 2004 po vstupu ČR do EU v každé veřejné budově.

O jaké bezpečnostní sprchy se jedná?
Dodáváme sprchy tří firem. Nejsou to masivní nezničitelné sprchy, jak se mnoho lidí domnívá, ale jsou to sprchy určeny zejména do chemického průmyslu, nebo tam kde dochází k vyšší prašnosti, případně i tam, kde hrozí poleptání, polití osoby atd. Jsou proto umístěny v blízkosti pracoviště v dosahu pracovníků či obsluhy, kteří je mohou v případě potřeby spustit např. došlápnutím na spouštěcí rošt a sprcha z nich omyje kyselinu, louh a látky, které by mohly způsobit poškození těla. Například i oční sprchy vhodné pro vyčištění očí v případech naprášení, vstříknutí agresivní látky či vniknutí cizího tělesa...proud vody vyplachuje oči, snižuje účinnost té látky, která vás zasáhla.

Jaký servis svým zákazníkům nabízíte?
Jsme vlastně schopni našim zákazníkům dle jejich požadavků vyrobit jakékoli atypické značení z plastu nebo samolepící fólie. Máme webové stránky a zřízený elektronický obchod, kde si můžete vybrat požadované zboží a e-mailem nebo faxem poslat objednávku. Vyřizujeme prakticky obratem a zasíláme na dobírku.

Pokud vás zajímá tento materiál, vyžádejte si další informace níže uvedeným formulářem....

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Víte, jaké jsou požadavky a předpisy na požární bezpečnost staveb? O čem hovoří vyhláška č.246/2001Sb.? Seznamte se s protipožárními kabelovými přepážkami, deskovými přepážkami, zděnými přepážkami, polštářovými přepážkami, revizními dvířky a nezbytnými souvislostmi zde, v tomto článku ...
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933