Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Výstavba nové haly je dokončena (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.11.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Výstavba nové haly je dokončena


KOPOS: Výstavba nové haly je dokončena
S rostoucími nároky moderní doby rostou také nároky na zázemí společností, ať už administrativní či technické. Investice vložené do rekonstrukcí nebo budování nových objektů bývají nemalé. Více informací o nové hale v Kolíně zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 26.11.2008


Kopos Kolín, výrobce elektroinstalačního úložného materiálu, investoval 118 milionů Kč na výstavbu další výrobní haly, jež se v těchto dnech dokončuje v areálu firmy.

„Se stavbou jsme začali na jaře na místě odstraněných zastaralých hal a skladů. Nová hala je dvouúrovňová - skladová část je vysoká 11 m, o 3 m nižší je administrativně výrobní část,“ uvádí Josef Vavrouch, generální ředitel firmy.


Severní pohled na část nové haly

Celá hala zaujímá plochu 6 900m2, což je zhruba plocha velkého fotbalového hřiště.

Investice zahrnuje i obnovu vnitropodnikových komunikací a objektů souvisejících s halou, jako např. rekonstrukce systému vytápění sousedních objektů.


Západní fronta nové haly

Dosud největší jednorázovou investicí v existenci firmy bylo 300 milionů korun v roce 2005 na výstavbu administrativně výrobní haly, otevřené na podzim téhož roku. V současnosti zaměstnává společnost 420 lidí v České republice, dalších 120 v dceřiných společnostech v zahraničí.

Více o KOPOS Kolín zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.