Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Rozšíření výroby kabelových lávek (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.03.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Rozšíření výroby kabelových lávek


KOPOS: Rozšíření výroby kabelových lávek
Společnost Kopos je již tradiční výrobce elektroinstalačního úložného materiálu, a to nejen z plastů, ale i z kovu. Novinku ve výrobě kabelových lávek, jenž umožňuje vyrábět ještě ve větší kapacitě, představuje Marie Horská ...
ze dne: 24.03.2009

Nově zakoupená výrobní technologie dovoluje vyrábět kabelové lávky ve větší kapacitě a v kvalitě zaručené Koposem. Vzdálenosti příček u 18 standardních typů lávek různých rozměrů lze flexibilně upravit podle přání zákazníka. Kabelové lávky lze povrchově zpracovat třemi způsoby podle korozní agresivity okolního prostředí.

Kopos Kolín a.s., tradiční výrobce elektroinstalačního úložného materiálu, zaměstnává v České republice 415 pracovníků, ve 13 zahraničních dceřiných společnostech jich pracuje dalších 120. Sortiment k dnešnímu dni čítá přes 5000 druhů výrobků, na jejichž technologickou dokonalost a kvalitu při výrobě je kladen extrémní důraz. Společnost každoročně provádí inovace a modernizace výrobků a přizpůsobuje je požadavkům zákazníka. Kopos Kolín a.s. je držitelem certifikátu podle norem ISO 9001 a ISO 14001 a také osvědčení Bezpečný podnik a Česká kvalita.

Více informací na www.kopos.cz



 

SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.