Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Konfigurátor kabelových tras 2019 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.07.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Konfigurátor kabelových tras 2019


KOPOS: Konfigurátor kabelových tras 2019
Softwarové aplikace jsou v mnohých oborech dobrou pomůckou profesionálů. V případě konfigurátoru tras KOPOS Kolín je tomu také tak. K dispizici je nový konfigurátor kabelových tras, co je v něm nového? Co lze očekávat od konfigurátoru jako od aplikace? Co všechno k tomu potřebujeme z pohledu technické vybavenosti a odborných znalostí samotného uživatele? Jak je aplikace uživatelsky přívětivá? Co se doporučuje zájemcům o vyzkoušení konfigurátoru? Bližší podrobnosti k tomuto softwaru nám prozradí Vlastimil Volejník.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.07.2019




Navrhujete kabelové trasy? Znáte konfigurátor kabelových tras od Kopos Kolín? Bližší podrobnosti k tomuto softwaru nám prozradí Vlastimil Volejník.



Textový přepis mluveného slova rozhovoru ...

K dispizici je nový konfigurátor kabelových tras, co je v něm nového?
Vlastimil Volejník, KOPOS Kolín
Nového je to, že kromě kamenových žlabů Jupiter, Mars a kabelových lávek můžete konfigurovat i trasy se zachováním funkce při požáru.

U konfigurátoru co lze očekávat od něho jako od aplikace?
Vlastimil Volejník, KOPOS Kolín
Očekávat lze to, že vám vypíše všechny výrobky, které potřebujete k vytvoření trasy z kabelových žlabů a kabelových lávek.

Co všechno k tomu potřebujeme z pohledu technické vybavenosti a odborných znalostí samotného uživatele?
Vlastimil Volejník, KOPOS Kolín
Technické vybavení je jednoduché, pouze připojení k internetu a znalosti, naší snahou bylo, aby nebyly nutné žádné speciální technické znalosti, je to pouze znalost základního sortimentu Koposu. Aplikace je online, registrovat se musíte. Důvod registrace je ten, aby aplikace uchovávala všechny vaše projekty, vše co jste si vygenerovali, soupisku materiálu a všechny další věci.

Jak je aplikace uživatelsky přívětivá?
Vlastimil Volejník, KOPOS Kolín
Vždycky každý říká, že aplikace je uživatelsky přívětivá, my jsme do aplikace vložili obrázky výrobků a kromě obrázků jednotlivých výrobků jsou tam i PDF z katalogů, takže vidíte jak vypadá zavěšení, jakým způsobem se má namontovat a koresponduje obsahem s naším katalogem.

Co bys doporučil zájemcům o pokus konfigurátoru?
Vlastimil Volejník, KOPOS Kolín
Aby ho vyzkoušeli, aby nakonfigurovali trasu z kabelových žlabů, nebo lávek a zachování funkce, poslali nám to vygenerované jako nezávaznou poptávku.




Vyzkoušejte tento konfigurátor kabelových tras!
Své postřehy můžete připojit v níže uvedené diskuse.


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.