Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Novinky v lištách a parapetních kanálech (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.10.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Novinky v lištách a parapetních kanálech


KOPOS: Novinky v lištách a parapetních kanálech
Lišty potahované ochrannou fólií nebo parapetní kanál 90x55 v bezhalogenové variantě. To jsou některé z novinek, které letos představila firma Kopos Kolín. Na AMPERu 2014 nás s nimi podrobněji seznámil produktový manažer firmy Martin Herman. Proč vznikla bezhalogenová úprava lišty 90x55? K jaké inovaci došlo u nejmenší lišty LV 11x10? A proč firma Kopos přistoupila k potahování lišt ochrannou fólií? To se dozvíte v tomto článku s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 31.10.2014



Zajímá vás, jaké inovace a novinky letos představila firma Kopos Kolín v oblasti lišt a parapetních kanálů? Sledujte záznam rozhovoru s produktovým manažerem Martinem Hermanem. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



O společnosti KOPOS
Společnost KOPOS KOLÍN patří mezi tradiční české elektroinstalační podniky, která již řadu desetiletí působí na českém trhu. Do jejího portfolia patří elektroinstalační krabice a příslušenství, elektroinstalační lišty, kanály a příslušenství, elektroinstalační trubky a příslušenství, upevňovací materiál, kabelové chráničky, pomocné nářadí, samolepicí pásky a kabelové nosné systémy.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu produktů KOPOS

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.