Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Mars a Jupiter z Koposu mají Českou kvalitu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.11.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Mars a Jupiter z Koposu mají Českou kvalitu


KOPOS: Mars a Jupiter z Koposu mají Českou kvalitu
Kopos Kolín začal na náš trh dodávat ucelený systém kabelových nosných systémů v roce 2003. O parametrech jednotlivých výrobků bylo již napsáno mnoho. Tentokrát se připomínají kabelové žlaby Mars a Jupiter, za které společnost získala ocenění Česká kvalita ...
Filip Horáček, ze dne: 23.11.2010

 

Vláda České republiky v roce 2002 zahájila národní program podpory kvality. Cílem programu bylo vytvořit jednotný systém, pomocí kterého se zviditelní důvěryhodné a nezávislé kvalitní značky, podniky, výrobky.

Od roku 2003 je Kopos Kolín a.s. jako celek nositelem ocenění Česká kvalita. Tento titul byl Koposu znovu propůjčen v roce 2005.

Letos se ocenění Česká kvalita dostalo výrobkové řadě kabelového nosného systému z Koposu. Vyrábějí se ve dvou rozměrových řadách jako kabelové žlaby Mars a kabelové žlaby Jupiter.

Oba systémy se od sebe liší pouze svými rozměry. Shodně jsou vybavené děrováním, embosy a zaoblenými hranami pro zpevnění tuhosti. Integrovaná spojka zaručuje rychlou montáž. O bezpečné protažení kabelů se starají prolisované výstupky. Samozřejmostí je několik druhů povrchové úpravy. Využití nalézají v lehkém i těžkém průmyslu, v infrastruktuře a občanské vybavenosti.

Ocenění je důkazem toho, že Kopos Kolín trvale udržuje 100% kvalitu své výroby a produktů.

Více informací o těchto produktech na www.KOPOS.cz!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.