Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS line#3: Krabice KP64LD do dutých stěn (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS line#3: Krabice KP64LD do dutých stěn


KOPOS line#3: Krabice KP64LD do dutých stěn
Produktový manažer Vlastimil Volejník krátce a výstižně popisuje krabici do dutých stěn KP64LD. Co se dozvíte? V čem je jiná KP64LD oproti staršímu typu? Do jakých instalací se tato krabice hodí? V čem je neobvyklá? V jakých typech se vyrábí? Vnitřní vybavení krabice. Kde lze krabici využít? Jak provést instalaci správně? Na co si dát pozor? Podle čeho vybíráme správný typ? Jaké lze dokoupit doplňky? Kde krabici koupíme? Technická podpora ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.01.2014



Produktový manažer Vlastimil Volejník krátce a výstižně popisuje krabici do dutých stěn KP64LD. Co se dozvíte? Více sledujte v následujícím videoklipu!




KOPOS KOLÍN a.s. vyrábí elektroinstalační úložný materiál z plastů i kovu. Sortiment více než 7000 druhů výrobků splňuje světové parametry kvality podle mezinárodních standardů. 13 dceřinných společností v Evropě, Asii, Africe a v Jižní Americe zabezpečuje prodej výrobků ve světě.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální katalog
krabic od KOPOS Kolín
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.