Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS line#1: Krabice KSK s krytím IP66 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.11.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS line#1: Krabice KSK s krytím IP66


KOPOS line#1: Krabice KSK s krytím IP66
Produktový manažer Kopos Kolín, Vlastimil Volejník popisuje oblíbené krabice KSK. Víte, čím je zajištěno krytí IP? Čím je krabice KSK neobvyklá? V kolika typech se krabice KSK vyrábí? Jaká je neobvyklá varianta krabice KSK? Kdo krabice nainstaluje? Jak můžeme krabici poškodit? Co dělat, když zničíme průchodku? Jak se vkládá kabel do krabice? Jak vybíráme správnou krabici? Jaké existuje příslušenství? Jak souvisí s krabicí instalační trubky? Kdo technicky poradí?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.11.2013



Krabice s IP krytím 66 je určena pro montáž do vnitřních i vnějších prostor s vysokou vlhkostí. Upevňuje se na povrch (stěna, strop) pomocí dvou vrutů, které po montáži prochází měkkým těsněním a tím nenarušují krytí. Vstupy pro kabely jsou opatřeny pružným materiálem - membránou, která po zavedení kabelu utěsňuje vstupní otvor. Při odstranění celé membrány je možno použít elektroinstalační trubku průměru 25 mm nebo průchodku s maticí M 25. Více živě v tomto dílu ...



POKUD PRACUJETE V OBORU
máte možnost si zažádat o aktuální katalog krabic od KOPOS Kolín
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.