Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Krabice pro montáž do betonových a zdvojených podlah (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.12.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Krabice pro montáž do betonových a zdvojených podlah


KOPOS: Krabice pro montáž do betonových a zdvojených podlah
Potřebujete umístnit zásuvky dál od stěn do prostoru místnosti? Jak to udělat nenápadně, bez tažení lišt nebo povalováním prodlužovacích přípojek po podlaze? Správnou odpovědí jsou samozřejmě podlahové krabice a v tomto článku se podíváme na KOPOBOX od společnosti KOPOS...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.12.2009


Na mezinárodním elektrotechnickém veletrhu ELEKTROTECHNIKA 2009 jsme měli možnost blíže se seznámit s podlahovými krabicemi KOPOBOX. Jde o novinku představenou společností KOPOS Kolín již na letošním AMPERu, avšak dostupnou až v druhé polovině roku. Nyní tedy můžete shlédnout videospot, ve kterém vám zástupce společnosti pan Hajný představí obě kompletní sestavy - KOPOBOX 57 a 80...

Pro obě sestavy pak platí, že víko podlahového rámu je určené pro podlahovou krytinu s max. výškou 7mm. Také s ohledem na stupeň krytí (IP30) nejsou tyto krabice určeny ke strojovému mokrému vytírání. Doporučenými podlahovými krytinami jsou koberce nebo plovoucí podlahy.

KOPOBOX 57
Tato sestava využívající univerzálních podlahových krabic KUP 57 nebo KUP 80 je určena pro montáž modulárních přístrojů 45x45mm a je vhodná především pro instalaci kabelů s přímými vidlicemi. Použití kabelů s lomenými vidlicemi je možné jen s omezením.

KOPOBOX 80
Druhá sestava spolu s krabicí KUP 80 je uzpůsobena pro instalaci jak klasických, tak  i modulárních přístrojů. Výběr druhu instalovaných přístrojů je dán typem přístrojové podložky. Je doporučena k použití u kabelů s lomenými vidlicemi.

Závěrem...
Kopos Kolín a.s. je držitelem certifikátu podle norem ISO 9001 a ISO 14001 a osvědčení Česká kvalita. Také často provádí inovace svých produktů, které přizpůsobuje požadavkům zákazníků, takže u nich často nalézáme nový a zajímavý sortiment jako například výše uvedené podlahové krabice.


Prohlédněte si technické aktuální katalogy KOPOS zde.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.