Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Kopos Kolín opět uspěl v požadavcích na bezpečnost při práci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.07.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Kopos Kolín opět uspěl v požadavcích na bezpečnost při práci


KOPOS: Kopos Kolín opět uspěl v požadavcích na bezpečnost při práci
Kopos Kolín získal certifikát Bezpečný podnik letos již počtvrté za sebou. Slavnostní předávání se odehrálo v Opavě za přítomnosti zástupců vyhodnocených podniků, představitelů Ministerstva práce a sociálních věcí a Státního úřadu inspekce práce ...
Komerční sdělení, ze dne: 21.07.2011

 

Provozy průmyslové výroby s sebou přinášejí nebezpečí pracovních úrazů. Předcházet úrazům znamená vytvářet zásady bezpečné výroby a provozu, dbát na jejich dodržování, stanovovat metodiku a obsah proškolování osob. Mravenčí práce s obrovským důsledkem – zachování zdraví lidí.

"Opakované převzetí certifikátu Bezpečný podnik pro nás znamená potvrzení toho, že sepětí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se životem podniku se již stalo skutečností a je součástí života naší společnosti", říká generální ředitel ing. Josef Vavrouch, a pokračuje: "Vycházím-li z politiky naší společnosti, je v ní na předním místě (hned po kvalitě výrobků, uspokojování požadavků zákazníků, dodržování platných předpisů) uvedena snaha o zlepšování pracovního a životního prostředí, zvyšování bezpečnosti práce a ochrany zdraví, a to dokonce nad rámec platných norem a nařízení."

Ing. Vavrouch dodává: "V naší společnosti jsme si vědomi toho, že to jsou právě lidé, kteří tvoří jádro podniku. Vážíme si našich zaměstnanců a vytváříme pro ně příjemné, bezpečné, kulturní pracovní prostředí, které přináší pracovní pohodu a tak přispívá k vyšší efektivitě a produktivitě práce. Důkazem toho jsou investice do nových výrobně administrativní hal, nákup moderních technologií stejně jako firemní program podpory zdraví."

Kopos Kolín vyrábí plastový elektroinstalační úložný materiál a kovové kabelové nosné systémy. Sortiment zahrnuje více než 7.000 druhů výrobků. Společnost se řadu let věnuje i výzkumu a vývoji v oblasti odstínění radiace v jaderných zařízeních a podílela se na dodávkách stínícího systému pro Evropskou organizaci pro jaderný výzkum CERN.

Firma v současné době v České republice zaměstnává 365 lidí, ve 13 dceřiných společnostech v zahraničí pracuje dalších 156 osob. Věkový průměr zaměstnanců Kopos Kolín a.s. je 42 let. Průměrná doba působení zaměstnance v Koposu je přes 17 let. Kopos je v rámci okresu středně velkým zaměstnavatelem.

www.kopos.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.