Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Certifikát Bezpečný podnik získán již potřetí! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.08.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Certifikát Bezpečný podnik získán již potřetí!


KOPOS: Certifikát Bezpečný podnik získán již potřetí!
V letošním roce opět Kopos Kolín úspěšně splnil požadavky auditu pro přidělení certifikátu Bezpečný podnik. Toto ocenění získal Kopos poprvé v roce 2001 a podruhé v roce 2005 ...
ze dne: 12.08.2008


V letošním roce opět Kopos Kolín úspěšně splnil požadavky auditu pro přidělení certifikátu Bezpečný podnik. Toto ocenění získal Kopos poprvé v roce 2001 a podruhé v roce 2005.

 „… a hlavně hodně zdraví“ - přání, které dostáváme a vyslovujeme neustále. Právě s ohledem na ochranu zdraví i v pracovním procesu, vyhlásilo ministerstvo práce a sociálních věcí v roce 1996 program Bezpečný podnik. Jeho cílem je zvýšit úroveň bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochrany životního prostředí. Certifikát se uděluje společnostem na základě auditu pro dobu tří let.

 

 „Získání certifikátu Bezpečný podnik již potřetí za sebou pro nás znamená potvrzení toho, že sepětí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se životem podniku se již stalo skutečností a je součástí života naší společnosti“, uvádí ing. Josef Vavrouch, generální ředitel společnosti Kopos Kolín. Politika společnosti zahrnuje hned po prvotřídní kvalitě výrobků, uspokojování požadavků zákazníků a dodržování platných předpisů snahu o zlepšování pracovního a životního prostředí, zvyšování bezpečnosti práce a ochrany zdraví, a to dokonce nad rámec platných norem a nařízení. „Jsme si vědomi toho, že to jsou právě lidé, kteří tvoří jádro podniku. Vážíme si našich zaměstnanců a vytváříme pro ně příjemné, bezpečné, kulturní pracovní prostředí, které přináší pracovní pohodu a tak přispívá k vyšší efektivitě a produktivitě práce“, dodává ing. Vavrouch.

 Kopos Kolín je výrobcem elektroinstalačního úložného materiálu. V roce 2007 činil obrat 782 milionů korun. Společnost od roku 1997 otevřela postupně v zahraničí 11 dceřiných obchodních společností, z toho 3 výrobně obchodní. V České republice firma zaměstnává 417 lidí, v dceřiných společnostech v zahraničí pracuje dalších 120 osob. Věkový průměr zaměstnanců Kopos Kolín a.s. je 42 let. Průměrný plat dosahuje v roce 2008 částky 20 713 Kč.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.